Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWF dosyasını EXE dosyasına dönüştürmek

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar.
Elimde birkaç tane Swf dosyası var.Bunları tek exe dosyasına nasıl çevirebilirim?
Yada şöyle anlatayım. Dosyalarım şöyle;

anasunum.swf
config.xml
dosyalar/birinci.jpg
dosyalar/ikinci.jpg
dosyalar/ucuncu.jpg
dosyalar/dorduncu.jpg

anasunum.swf deki xml dosyasını okuyor ve dosyalar klasöründen resimleri çağırıyor.
Bu bir sunum olarak yapıldığı için CD ye kaydedeceğim.Ve kullanıcı CD yi açınca sadece tek bir dosyayla karşılaşsın istiyorum.Ve hiçbir bilgisayarda sorun çıkartmaması için EXE yapmayı düşündüm.
Tek swf yi exe yapmayı biliyorum ama hepsini bir araya getirip onuda EXE olarak göstermeyi bilmiyorum

Yardımlarınız için teşekkür ederim...
Sosyal ağlarda paylaş

mümcum bunu html olarak yapmamam gerek.
projemi kendim yaptım ve bunu bu şekilde cde cekip sunumumu gösterirsem direkt çalınır.
heleki kaç saat uğraştığım emeğe :)

xml dosyasını yapmamdaki sebep ise sunuma daha sonradan istediğim fotoğrafları ekleyip çıkarıyorum. diğer resim dosyalarınıda bu şekilde dışardan çağırıyorum.

flayı açıp gömmem falan çok uğraştırır beni.
neyse kısacası bunlar benim için çözüm değil.

aslında Flajector diye bir program buldum. bu istediklerimin hepsini yerine getiriyor. Fakat 99$, almayı düsünüyorum ancak almadan önce farklı bir metod varsa onunla yapmayı tercih ederim.

bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

adobe captivate (son versiyon 3), camtasia studio (son versiyon 5) gibi programlar var. kendileri ekran görüntüsü yakalayarak sunum, eğitim, rehber, sınav yapmak gibi işlere yarayabiliyor.

bu 2 program ile de flash dosyasını exe yapabilirsin. temelde exe değil tabii, içinde flash oynatıyor. yani bilgisayarda flash player yüklü olmalı ama sonuçta ortada tek bir exe dosyası oluyor...

yalnız senin durumun biraz farklı.. external dosyaların var. external olarak projeye mp3 falan dahil ediyorsun ve onu da exe içine gömüyor normalde ama senin dosyaların exe ile değil, flash ile bağıntılı. o yüzden yamukluk çıkarabilir.. istersen bana örnek bir xml ve resme sahip flash dosyası gönder, test edeyim adobe captivate ve camtasia studio ile..

bu arada 2 program arasından da adobe captivate'i öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 sene önce bile delphi içine flash gömülebiliyordu. muhtelemen günümüzde her dilde kolayca yaparsın ama biraz araştırman lazım tabi. swf yi exe ye gömeceksin, oradan açacaksın. hani sonuçta bu da çok güvenli olmaz ama projeni çalacak adamların bilgisi var mıdır bu konularda o önemli :) burada sorun çıkarabilecek şey ise jpg leri de gömersen onları açabilir mi bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...