oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Firefox kullanıyorum. yaklaşık bir haftadır sitelerde dolanırken (facebook ve donanımhaberde) bi yere tıkladığımda pat diye bu uyarı çıkıyor, refresh yapıyorum yine çıkıyor. patide olmuyo ama mesela bu.. neden kaynaklanabilir? internette mi yoksa bende mi sorun var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Buyuk ihtimalle internetten kaynaklaniyor, kablolarda sorun olabilir, wireless kullaniyorsan modemde sorun olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 wireless kullanmıyom. kabloları da dokunmuyom. ttnetten kaynaklı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 o ajax'tan kaynaklı sanırım..bende ajax kullanan sitelerde çıkıyor bazen özellikle facebookta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 hmmm, ii bari. bilgisayardan şüphelenmeye başlamıştım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ben sadece facebook'ta yasiyorum. benim tahminim tam bilgisayar baglanirken web server'a restart falan atiyolar heralde, ufak da olsa baglanti yarida kopuyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 o kadar restart atılmaz servera bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar