eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 telefonumda bir problem var sanırım n72 mesaj yazarken satır bitip diğer satıra geçiceğinde ekranda bazı beyaz lekeler gibi bişey oluyo ama saniyelik bişey çok kısa süre beyaz bişey oluyo ve gidiyo..bu sadece mesaj yazarken değil bazı uygulamaları açıp kapatırkende oluyo.. bu her telefonda varmı yoksa benim telefonumda mı problem var yeni aldım bu eğer aldığım telefonun problemiyse götürüp deiştircem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 1 senedir N72 kullanıyorum , arkadaşlarımda da var hiç görmedim öyle birşey..Götür hemen , garantisi varsa hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Birde n72 lerde ön yüzünde gri yerler çok çabuk soyuluyor , temiz kullanmaya dikkat et , birde kapak masrafı çıkmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 çok teşekkür ederim dostum.. hemen yarın götürcem (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 telefonu götürdüm beni bi yere yönlendirdi.. telefona versiyonmu ne yüklendi.. sonra telefon düzeldi..mesaj yazarken beyaz bişeyler olmadı..ama yarım saat kadar önce yine oldu..sonra mesajı yolladm.. tekrar boş bi ekran açıp yine iki saat uğraştım yine olcakmı diye.. olmadı.. 8-) olmaması iyi bişeyde yarım saat önce nie oldu onu anlamadım :S adam düzelmezse getir deiştirelim dedi.. götürsem ordada olmicak ben kafayı yicem sora.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Versiyonla alakalı birşey olduğunu sanmıyorum , yeni almışın telefonu böyle birşey çıkmış git kafalarına at ya , hemen değiştirmeleri lazım.Hiç uğraşma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 adamlar yine telefonu servise soktu..sorunu düzelttik dedi.şu an bi sorun yok telde..ama bidaha olursa kafalarına atıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar