Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi kendine giden BMW

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

matama said:
turkiyede cok zor bu is

bmw mercedes vs hala active cruise i parada versen getirmiyor

bakin bir de getirmedikleri benim yandigim homelink var nedense koymuyorlar angutlar her arabaya

honda.co.jp de Civiclerdeki cruise controlun japonyada aktif olduğunu görünce şaşırmıştım. Neden benimki öyle değil diye sinirlenmiştim bir de.......
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Golf gezeceği mekânı tanımak için yavaş bir tur atıyor. Bu esnada engelleri tanımlıyor, yol eğimlerini kaydediyor. Sonra virajlar için kendisine viraj eğrisini oluşturup onu takip ediyor. Ayrıca ESP zaten var olduğu için ufak limit zorlamalarında aracı toparlıyor. Ortamı öğrenebilme yetisi var araçta.

BMW'nin nasıl yaptığını tam bilmediğim için birşey söylemek zor.

Eğer aracımı beni alıp eve götürecekse, bari toplu taşıma ultra hale getirilsin de onu kullanalım. Farkı kalmıyor yani :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:
Selam,

Golf gezeceği mekânı tanımak için yavaş bir tur atıyor. Bu esnada engelleri tanımlıyor, yol eğimlerini kaydediyor. Sonra virajlar için kendisine viraj eğrisini oluşturup onu takip ediyor. Ayrıca ESP zaten var olduğu için ufak limit zorlamalarında aracı toparlıyor. Ortamı öğrenebilme yetisi var araçta.

BMW'nin nasıl yaptığını tam bilmediğim için birşey söylemek zor.

Eğer aracımı beni alıp eve götürecekse, bari toplu taşıma ultra hale getirilsin de onu kullanalım. Farkı kalmıyor yani :)

Saygılar.

Clarkson'ın videoda söylediğine göre ultra gelişmiş bir GPS sistemiyle BMW de yolu öğreniyor. Farkı GOLF ön tarafındaki bir lazerle tarama yaparken BMW GPS'den kordinat alarak gittiği rotayı kaydediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
Golf'ünkini görmemiştim. Ama videoda adam 57sn de yapıyor, bilgisayar 58 saniyede yapıyor? Nası daha hızlı anlamadım? 2. turda 2 adam var arabanın içinde diye mi öyle dediniz?

Benim okuduğumda öyleydi. Paramecium'un koyduğu video da senin dediğin gibi oluyor haklısın. Belki başkaları için başka testler de yapılmıştır:=/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...