axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Kozyatağında Atatürk ve İnönü caddelerini turlayan beyazlar içinde bi bando var şu anda. Ne iş bilen var mı? Az önce bizim evin önünden geçip sway çaldılar. Güzel de çalıyorlar hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 pıratüstö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ben de modern caminin orda oturuyorum neden rastlamadım ? O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Siz kardeşsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Modern Cami Bayar Caddesinde kalıyor, benim dediğim e5e çıkan yol. Okko Tansaş falan oralar yani. 2-3 saat önce de çalıyorlardı bişey. Ara ara uzaktan duydum falan. Ama kesildi artık, heralde toplanıp gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bi kere atatürk caddesinden böle tatilya tanıtımı yapan bi saçmalık geçmişti palyoçolar abidik gubidik arabalar falan. öyle bişey heralde. bi de ben duymadım yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ben de duymadım lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Yine çıktılar ortaya tansaşın önünden geçtiler şimdi. Önlerinde de grev gözcüsü gibi giyinmiş iki kişi yürüyor üstlerinde yazı olan bi kıyafetle. Evden çıkarken bi esnafa sorucam ne iş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bayarın en sonundayım. geçmediler herhalde..ya en son ööle saçma bişi olduğunda bizim burdaki marketin açılış olayı çıktı.herifler reklam için bando falan dolaştırıodu ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Marketmiş evet. Eski bim vardı ya hani doruk dürümün orda, demtaş diye yeni bi market açılmış onun yerine. Tanıtım için gezdiriyorlarmış. Gizem çözüldü ben de rahatladım. Oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar