BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 oyunu pre-order edebilcegimiz bi yer varmı oyundaki özgürlük inanılmaz fazla geldi gözüme pre-order yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Normal Box Collector`s Edition Box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 aman bunlar us version Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 eu cıkmadımı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 eu için normal edition collector's edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pentus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 yaw bu EU icin werdigin yere baktımda Brazilya dahil her yer war Turkiye yok galba. yada ben goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 olmıyabilir,UK sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 play.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ilk sitede turkiyenin adını bende goremedim ama azerbeycana gonderen bizde gonderiyodur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pentus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 walla yaw adamlar azerbaycana yolluo bize yollamıo ne is :D bi bilseler burdaki potansiyeli sırf buraya calısırlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Preorder zamanı geldi artık oyunun. Varmı yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bence henüz pre-order yapılmaz çünkü kutu içeriği yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 aynı fikirdeyim.içeriği olmadan preorder yapmak mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Dileyen Funcom'un sitesinden download edebilecekmiş oyunu. Bence mantıklı. Ben kutu hastası değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Nerden okudunuz bunu? Ben de tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kutu içerikleri açıklandı ben CE alacağım için bunu bekliyordum zaten http://forum.paticik.com/read.php?72,3061273 fakat 28 martta oyunun satışına başlanacak elimize ulaşması 2 hafta dersek anlayacağınız uzadıkca uzuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 UPS ile kargolanmasini istersen 1 gunde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 evet oyunu aldığının yarı parasını verirsen :) 35 $ falandı en son artmadıysa bilmem ben UPS e o kadar para vermem ben, sen verebilirmisin ? 89 $ + 35 $ = 124 $ = 150 ytl :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bir keresinde vermistim blackice ben venoms SWG CE box alirken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm?LOADFEATURE=1682&SETVIEW=features&BHCP=1&GAMEID=191&bhcp=1 AoC CES progress rreport, bunuda okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 http://shop.gameplay.co.uk/webstore/productpage.asp?ProductCode=RM03367 Oyun+kargo 22 sterlin gibi bir fiyata geliyor. Bence çok güzel bir fırsat. Duyduğuma göre Türkiye'ye de gönderiyorlarmış ama emin olmak için bir mail attım. Cevap olumlu gelirse ön sipariş vermeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 gamestoptan sipariş verecektim ki Age of Conan: Hyborian Online Collector's Edition PC 1 Pre-Release Ships 3/25/08 $89.99 Handling (No additional shipping fee):$64.99 Tax: $0.00 (Shipped and Charged Later) TOTAL: $154.98 [hr] 65 dolar shipping dedi höh dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 gönderi seçeneklerinde UPS veya bu tarz firaları seçmezsen standart gönderi yaparsan rakam oldukça düşer ama ben o siteden hiç almadım başka sitelerde öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 pre-order için en uygun site hangisi şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 şuan en iyisi beklemek takii pre-order'da avrupa versiyonu yazana kadar. oyun %100 sendit'de de satılır oradan almak uygun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar