ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ambigramın ne olduğunun genel olarak bilindiğini varsayarak siz yetenekli patilerden yaptıracağım dövme için bi ambigram tasarlamanızı rica etsem nasıl olur? 180 derecelik bi ambigram olan ozkolo yazısını resimdeki temelle makyajlayabilirseniz süper olur ( arzu ederseniz yenisini yapın oda kabulum ) ek olarak bu resimdeki harflerden Z-L ler S'ye K-O ler C'ye benzetilerek geliştirilirse eğer bu ambigram baldan tatlı olur valla. not : ben karşılıksız emek sarfetmem bana bişiler ver diyenleriniz çıkacaksa p.m atması işime gelir pazarlık yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Hevesini kırmak gibi olmasın ama, Ozkolo olmuyor sanki.. Daha çok Ozk?zo gibi görünüyor (? = belirsiz bi harf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ambigramda biçok harf en başta(belk sonraları da) olması gerektiği gibi görünmez. benim yukarda vermeye çalştığım örnek dandik bir 180'lik ambigram bunun üzreinde oynamaekleme olur farketmez.ayrıca merak etme 4 senedir ara ara uğraşıyorm yapabilecek birini bulmak için öle kolay kolay hevesim kırılmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 bende de var ambigram dövme. düzden sinner tersten saint yazıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 oha iyimiş sinner,saint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar