sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bugün izleyemedim ama en az 5 kere izlediğim bi bölümdür. en komik bölümlerden biriidir o da. jerry: I'm sure xxx (kızın ishmini hatırlamıom) knows about shrinkage george: does she? jerry: isn't it a common knowledge ahaha sonra elaine'i odaya çağırırlar. george: elaine do you know about shrinkage? elaine: what shrinkage, you mean the clothes? george: NO, you're at the pool swimming, the water is cold and then (şeyine doğru bakar)... elaine: (yüzünü buruşturarak) what? it shrinks? süper ya[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 sonra da "I don't know how you guys walk around with that thing" diyisi vardirki superdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ehehue kopardı bu bölümdeki shrinkage muhabbeti[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: HellHound, 12 January 2004 20:41 tarihinde demiş ki: bugun su anda yayinlanmakta olan bolum Seinfeld tarihinin en iyi bolumlerinden biridir bence: The Opposite... Kaciranlar gece tekrarini mutlaka izlesin! Bu bolumde ozellikle George'un repliklerinin her biri imzaliktir hehe :P bu bolum benı bıtrdı abı... harbıden bıttım yane... ne dıyım kı[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 dogru at duydum nedense :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: fizban, 14 January 2004 00:40 tarihinde demiş ki: said: HellHound, 13 January 2004 20:38 tarihinde demiş ki: "I WAS AT THE POOL! i WAS AT THE POOL!!!!" i was in the pool :) I was in the pool :)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 eauhea süper dialogları yazmışınız george efsaneydi bu bölümde zaten de bi de kramer'ın ugly baby'yi görüşü vardır euhaeu[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 kramer'ın tepkiler abartı zaten. mr.lipman hapşuruyo kramer sandalyeden düşüyo[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bi tek o abartıydı gerisi süper ama. hele bi de aaaa-aeah diye bi tepkisi var ki şu an klavyede gösterememekteyim =) susturuyo karşıdakini ölüyorum auhea[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bugün de kaçırdım yahu bugünkü bölümün adı neydi ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 NO SOUP FOR YOU!![signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 no soup haha süper, nazi soup[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 15 January 2004 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 nazi mukemmeldir yaa[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: LvL_Sabo, 15 January 2004 01:11 tarihinde demiş ki: bugün de kaçırdım yahu bugünkü bölümün adı neydi ? dünkü bölüm nazi soup değildi haa yanlış bilme diye sölüyorum bölümün adını bilmiyorum da hani kramer jerry'nin çıktığı rhode island güzelini yetiştiriyo yarışmaya katıyo falan eauhea george da yankees'in forması için polyester değil pamuk olsun diyo lol[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 hadi ya eyvallah[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 bugünkü chinese woman'ı izlemiştim zaten daha önce ama inanılmaz yarıldım yine ya çok başarılı bi şekilde koca bölüm boyunca 1 espri hariç bütün herşeye güldüm.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 dün gece tekrarını vermediler ya hmppff! '85 yapımı 2. dünya savaşı filmi izliyodum aşşada 10 dakka sonra malcolm in the middle yazdı ve yıkıldı bütün hayallerım. off cuma da izlememiştim. 4 gündür seinfeldsizim.. kendimi çok yanlız hissediyorum[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ben sabah 6.30'daki tekrarı izledim valla 12'de vermemiş olabilirler bilemicem. ama tek bildiğim şey var chinese woman bölümü mükemmel[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 hadi ya 6.30 'da tekrar mı vardı.. saat kurup kalkardım tüh.[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar