ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 arkadaşlar arama yaptım fakat bulamadım bana buranın türkçe bütün taktiklerini anlatan bir bölüm varsa bilgilendirirmisiniz lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Oh, kesilmişinden verelim hali hazırda bi de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ehehe iyi olurdu direk loot modu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Çok detaylı bakmadım aslında ama bulamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ara beni anlatiyim sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hhahah demir msn e gel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Böyle bir bilgi olsa çokii olurdu. Aranızda gitmiş olan hiç yok mu? Bildiğim SSC de Tanklardan 2 sinin Frost ve Neture resistli platelerinde bulunması gerek. Bir kere gittik balık şeklinde bir boss a gidebildik. Fishing professionlu biri tarafından çekiliyor. Her bir ada da bir 5 li bir grup duruyor. Gelen addler kesilip sonra yine boss a saldırılıyor. 1 sefer gittik sadece.. Benim bildiklerim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 :) ilk bossda frost ve nature resist gerekli. Hydross yani. Balık dediginde Lurker. İlla gidip gormek gerekmiyor. www.bosskillers.com da tum taktikler ve video lar var ordan taktik turkceye cevirelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 SSC TK hepsini anlatayım ama önce bir www.bosskillers.com a bakın anlamadıklarınızı anlatayım :) hatta eve gidince bir bakayım frapslemişsem videolarınıda gönderebilirim. En son çarşamba günü kael'e gitmiştik düzgün setup yoktu bt için. Onu frapsledim ama 17 dakika olunca dosya biraz büyük tabi. Nasıl yapsak? Olmadı ben biraz kısaltırım altınada notlar yazıp şöyle olacak böyle olacak şeklinde bir How TO? videosu hazırlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar