Pakize Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 merhaba arkadaşlar aldor'a Exalted oldum ve buradaki almam gerekenlerin hepsini aldım şimdi aldor'u bırakıp Scyers'a gidebilirmiyim? bi zararı oluyor mu ? yada olabiliyor mu böle bişi aldor'u bırakınca elimdekilerde gitmesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Gayet uzuuuuuuunnnnn bir zaman gider elinden mesela. Onun dışında eğer aldığın eşyalar Vindicator Brand gibi itemlerse onlarıda kullanamazsın. Ama mesela recipeları falan aldoru bıraktıktan sonra bile kullanabilirsin öğrenmişsen. Önermem yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Exalted olduysan deneme bile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Aldoru bırakınca elindekiler gidecek çünkü SCryse exalted olduğunda öbür factiona hated oluyorsun elindeki itemler exalted itemleri olduğundan kullanamayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bos gezenin bos kalfasiyim, oyun oynamaktan yemek yemeyi unutuyorum, uyku mu ? oda ne ? en son 1 ay once uyumustum diyosan kolay gelsin. degilse takil oyle 2 item icin degmez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar