oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 daha önce de konularda bahsetmiştim.bugün başıma gelenler aynen şöyle, kalktım bilgisayarı açtım, herhangi bi bip sesi olmadan açılmaya başladı, masaüstü yüklendi, sağ alt köşedeki programlar da yüklendi, ondan hemen sonra ekran böyle oldu sonra resete bastım, bigisayar açılırken 1 uzun 2 kısa bip sesi verdi ekrana görüntü gelmedi, tekrar resete bastım, bu sefer 1 uzun 3 kısa bip sesi geldi yine görüntü yok, 3.kez resete bastım, bilgisayar normal açıldı. bip seslerinin ikisi de aynı olabilir 1. olanı tam sayamadım, o da 1 uzun 3 kısa olabilir. sorun nerde şimdi söyleyebilirmisiniz? sanki bilgisayar toptan gg olmuş gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ya bellek ya ekran karti hatasiydi sanirim. once kasani ac, icini guzelce bir temizle (icine uflemeyi deneme, bogulursun). sonra ramlerini ve ekran kartini cikarip iyice temizlemeye calis. yuvalarini da temizle. tekrar bir tak, bir de oyle dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hah işte dün ya da ondan önceki gün ekran kartını çıkardım, daha önce ramleri de çıkarmıştım. temizledim ama yuvaları nasıl temizliycem, neyle temizleyebilirim? bir de ram ve ekran kartı o/c li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 sac kurutma makınasını soguga alıp uzaktan anakartın uzerınde gezdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hmmm, deneyeyim.. psu da sorun olma ihtimali nedir peki? elektrik kesintilerinden sonra bu sorun oluşmaya başladı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 temizlemek için elektrik süpürgesi öneririm. yüksek ihtimalle ekran kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Elektrik supurgesi iyidir, fon makinasini tercih ediceksen de git balkonda falan yap, pisman olma sonra :) Sogukta olmasi da sart degil, calisirken 70 80 derecelere cikiyo onlar, fon makinasindan mi korkacak. Sirf fani bozuldu veya tozlandi diye de oyle bisey yapmamasi lazim ama ekran kartinin, Windows'u falan acip anca bi oyuna girince bozulmasi lazim. Gene de bi temizle tabi, nolur nolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 geç kaldınız yazmak için. fön makinasını bi tuttum, toza boğuldum hafiften :D ekran kartının ve ramların girişlerini temizledim, ince bişeye bez sarıp sildim o temas eden yerleri. onun dışında ramlar CL 2 de çalışıyordu (kingston 2x512 normal ram) ondan da olabilir deyip 2.5 e çıkardım. yarın sabah sonucu görecez ama benim pek ümidim yok.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 malesef aynı şey oldu.. fikirleri alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar