Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Son 1-2 gündür sizlerinde farkettiği gibi olağan kilitli topik sayımızda istemesek de bir artış oldu. Hepimiz kilit olmayan hatta uyarı dahi olmayan mutlu, mesut, birbirine saygılı, seviyeli konular, postlar isteriz ama ne yazık ki bu mümkün olmuyor bazı hassas konularda. Belirtmek istediğim bundan sonra Topiğinizi açarken içeriğini iyi düşünerek açmanız ve tabi yazılarınızı yazarken de dikkatli yazmanız. Forumdaki diğer arkadaşların da kendiniz gibi sabit, değişmeyecek bazı fikirler, inançlar ve alışkanlıkları olduğunu kabullenerek yazmamız lazım. Özellikle de dini inançlar ve siyaset hakkındaki konularda çok hassas olmamız gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Şahsım olarak özellikle bu iki konu tipindeki yazılarda artık daha hassas moderasyon yapacağımı ve gerektiğinde o uğraşarak, kafa patlatarak ve zaman harcayıp yazdığınız yazıları ne yazık ki gerekli görüldüğünde veya şikayet sonucu incelenip haklı şikayet olduğuna kanaat getirildiğinde sileceğimi bildirmek isterim. Şimdi Abso bunu neden yazdı ne gerek vardı diyebilirsiniz elbette. Ne yazık ki ikaz ve ceza sistemi ile yetişen bir toplum olduğumuzdan bazı şeyleri baştan uyarmakta ve sonucunun ne olabileceğini belirtmekte fayda gördüm. İş birliğiniz için teşekkür ederim. Ne sizleri kırmak ne de kendimizi üzmek istemiyorum o yüzden ya yazılarınızı adam gibi tartıp ondan sonra yazın ya da gidin herşeyin isteğiniz uslüpta yazılabildiği başka sitelerde yazın. En sonunda herşeyin kilitlendiği, kendi fikirlerinizi savunamadığınız bir site haline getirmeyin burayı. Savunduğunuz fikre veta görüşe yakışır biçimde yazın yazılarınızı. NOT: Ve lütfen konu dışını günlük haber bülteni olarak kullanmayalım. Gazetede gördüğümüz her haber için bir topik açmak sadece konu dışı bölümünü gereksiz yere kalabalıklaştırır.
Öne çıkan mesajlar