Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Ehüehüe Nası olmuş :) http://c.1asphost.com/chemical/oeah.gif host da kalmadı elimizde hepsi hot linking i kaldırmış teki gifi içine almıyo tteki paralı teki fak off diyo[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 rööööööööööh yeterbe! nedirbu site salaklığı! HOST YOKMU HOST! HOSTIR OZMAN HISTR DAĞILIN LAN REKLAMCI HETEMELE DÖKÜNTÜLERİ!*!Önündeki ekolay kolayweb uploadit asl pimp gibi salak siteleri tekmeleyerek önünü açar*[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin [Bu mesaj Chemical tarafından 20 January 2004 02:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 http://c.1asphost.com/chemical/hostiruleen.html illa kendi üzerinden yapcak reklamınıda sokcak alta.. denyo site[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin [Bu mesaj Chemical tarafından 20 January 2004 02:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 güzeel ama öeah olmamış[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 orada dalga devam edicekdı baydı uğraşmadım öeah dedim:) silebilirsiniz sonunu[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: BabacumMostors, 20 January 2004 02:29 tarihinde demiş ki: güzeel ama öeah olmamış ahaha evet :) güzel ama sonunda yazı rezil etmiş :p Birde Duvar ne alaka onu anlamadım? Köpek balığı felam olsa orada :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 üşendim ulan üşendiiiiiiim:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 harbi duwar aLakasIz[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Duvara çarptığında bir "pörç" leme göremememiz üzücü :)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 duvara çarptığında patlasaydı yaa kafası .. che .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 u$endiysen ne ba$lıyosun yapmaya ? Ama doru kemikıl bu ne yapacagı belli olmaz[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: odchu, 20 January 2004 12:39 tarihinde demiş ki: duvara çarptığında patlasaydı yaa kafası .. che .. Iste siddet ve kavgali filmleri cocuklarimizi bu hale getiryorlar..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Kalhiae, 20 January 2004 16:49 tarihinde demiş ki: said: odchu, 20 January 2004 12:39 tarihinde demiş ki: duvara çarptığında patlasaydı yaa kafası .. che .. Iste siddet ve kavgali filmleri cocuklarimizi bu hale getiryorlar.. kill bili kınıyorum[signature][hline]Apache, 13 January 2004 23:27 tarihli mesajında demiş ki: "bayhanı dınledıkten sonra hayattan tum beklentılerımı ısteklerımı kestım don mevlanaa hoeydrea.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 chemi aynı chemi ne diyim chemical işte yapıcaksan sonunu falanda getirseydin bare CIK olmadı teşekk...[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 20 January 2004 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 duvar yerine dalga yutsa hoş olurdu[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 hotlinking not allowed... hmmmz[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: THiM, 20 January 2004 17:04 tarihinde demiş ki: said: Kalhiae, 20 January 2004 16:49 tarihinde demiş ki: said: odchu, 20 January 2004 12:39 tarihinde demiş ki: duvara çarptığında patlasaydı yaa kafası .. che .. Iste siddet ve kavgali filmleri cocuklarimizi bu hale getiryorlar.. kill bili kınıyorum :) .. nasıl eleştireceğimi bilemedim chemical ı ;adamın hayırlı bir olayını göremedik .. che bu arada benim cd rom kafayı yedi ,3 cd yi ters koyunca haberin olsun adresimi özeline atıyorum ,bir ara lg 52x32x52 cd-rw yollarsın ..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 süper laa :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 hoş olmuş ama duvara çarpmak yerine kayıp düşebilirdi yada ne bilim dalga bitebilir öle düşerdi falan... ama buda hoş[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ulan nerde muzurluk var bunun başının altından çıkıyo :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 patlayan bi kelle görmek hoş olabilirdi :D eline sağlık[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 eee karne nasıl gelio chemical :-p tabi tatilin yaklaşıyor böyle şeyler görürüz..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 lan gene çizcem bende bi ara:) üşeniom şimdi gece 3 te yaptım onu kafasınıda patlatıcam köpek balııda ısırcak viyadükte çarpıcak[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 gerçi ben baya yeniyimde iyi maydonoz olurum; amerika bombalasa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Chemical, 20 January 2004 22:24 tarihinde demiş ki: lan gene çizcem bende bi ara:) üşeniom şimdi gece 3 te yaptım onu kafasınıda patlatıcam köpek balııda ısırcak viyadükte çarpıcak ıI .. Ihh .. buzdağına çarpsın .. sonra buz dağı çatlasın .. iceAge olsun .. fındık fıstık peşinde koşsun wastiEe ... :)[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar