Sevenos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 532 213 X2 X1 *.* eminm önemli olan numaranın kolay akılda kalması flndır, çünkü 532li hat hala bulunuyor.. ben daha yeni aldım ama 785 ile fln başlyo.. yukardaki eski bi hattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Viktor said: sirf yolladigi spam SMS ler yuzunden cikciam turkcell den Biz bu olaya Toplu SMS gönderimi diyoruz.Aslında bu spam değil.Legal olarak gönderim yapılıyor.Yani bu ne demek sen mutlaka bir yerle sözleşme yaparken Toplu SMS sözleşmesinide maddeler içersinden kabul etmişsindir ki sana Reklam Kampanya amaçlı SMS'ler gelmiştir. Bankalar sıklıkla yapıyor özellikle,abartmıyorda değiller.Turkcell'de birim SMS adeti arttıkça fiyat aşağı indiği için adamlar günde 5-10 kere msg attıkları bile olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 0532 xxx yz 00 satayım hemen! abi adamlar niye alır ki.. evi de satıyorum axy xz xz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 babamın 532 li hattı çok raha 10 yıldan fazla oldu alalı, isteyene satabilirim :D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 532 li hattı olanlar direk cennete giriyormuş. güleceğim yoktu ya. dünde bir mesaj gelmiş bana onu hatırladım. kedi seni gördü artık bu mesajı en yakın 10 kişiye yollarsan dileğin 10 günden gerçekleşecek yollamazsan 10 günde başına felaket gelecek. bir de sonuna uyarmayı unutmamış" demedi deme sonra" :) akılda kalacak sa diğerleri de var başı 536-544-505 le başlasa ne olur ki. ben eskiden beri tel kullanıyordum hesabına getiriyorlar. sonradan görmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 0532 3*2 00 99 satılıktır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Benim numaram sadece iki farklı rakamdan oluşuyor ozman o kaça gider acaba=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 532'li numaraları 20YTl'ye her yerden bulabilirsiniz.Ancak 532 2xx ile başlıyanlar para ediyor.Çünkü bu numaralar premium uye oluyor.Size özel müşteri hizmetleri ve bilgilendirme mailler atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 kertenkel said: şöyle bir şey diyorlardı şebeke kitlendiğinde arama önceliği 532 2x numaralara veriliyor diye... depremde falan mesela... "bi zamanlarda sigara kağıtlarına altın suyu karışmış biriktirin satın" geyiği vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 532li hatların çoğu vip hat hatta bayramlarda ve doğum günlerinde turkcell bi kutu çikolata yolluo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 micha said: 532'li numaraları 20YTl'ye her yerden bulabilirsiniz.Ancak 532 2xx ile başlıyanlar para ediyor.Çünkü bu numaralar premium uye oluyor.Size özel müşteri hizmetleri ve bilgilendirme mailler atıyorlar. valla ilk digiturk çıktığında hediye 1.5yıllık digiturk vermişlerdi.bide arada x yıllık müşterimiz olduğunuz için gün içinde bütün turkcellilerle bedava konşma hediye diye mesaj geliyo başkada bi numarasını görmedim 2xx özelse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 532 2xy 4950 böyle pro numarası olan var mı?! 500000-USD'ye sizin olabilir! sdfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 505 205 08 08 var satılık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Operatör numarası gibi numaram var,vefakat 0535 =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar