Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0532'nin popüler olması...

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Viktor said:
sirf yolladigi spam SMS ler yuzunden cikciam turkcell den

Biz bu olaya Toplu SMS gönderimi diyoruz.Aslında bu spam değil.Legal olarak gönderim yapılıyor.Yani bu ne demek sen mutlaka bir yerle sözleşme yaparken Toplu SMS sözleşmesinide maddeler içersinden kabul etmişsindir ki sana Reklam Kampanya amaçlı SMS'ler gelmiştir.

Bankalar sıklıkla yapıyor özellikle,abartmıyorda değiller.Turkcell'de birim SMS adeti arttıkça fiyat aşağı indiği için adamlar günde 5-10 kere msg attıkları bile olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
532 li hattı olanlar direk cennete giriyormuş. güleceğim yoktu ya. dünde bir mesaj gelmiş bana onu hatırladım. kedi seni gördü artık bu mesajı en yakın 10 kişiye yollarsan dileğin 10 günden gerçekleşecek yollamazsan 10 günde başına felaket gelecek. bir de sonuna uyarmayı unutmamış" demedi deme sonra" :)

akılda kalacak sa diğerleri de var başı 536-544-505 le başlasa ne olur ki. ben eskiden beri tel kullanıyordum hesabına getiriyorlar. sonradan görmemişler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
micha said:
532'li numaraları 20YTl'ye her yerden bulabilirsiniz.Ancak 532 2xx ile başlıyanlar para ediyor.Çünkü bu numaralar premium uye oluyor.Size özel müşteri hizmetleri ve bilgilendirme mailler atıyorlar.

valla ilk digiturk çıktığında hediye 1.5yıllık digiturk vermişlerdi.bide arada x yıllık müşterimiz olduğunuz için gün içinde bütün turkcellilerle bedava konşma hediye diye mesaj geliyo başkada bi numarasını görmedim 2xx özelse..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...