Passanger Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Shalafi said: ee.. herşey tamamda.. Derisi yüzülür be abi 8-) yüzülmediyse de plastikten alerji olur.. olmazmı.. ama abimede helal olsun sallamışsa bile güzel sallamış.. oral seks diyor adamlar ne plastiği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Passanger said: Shalafi said: ee.. herşey tamamda.. Derisi yüzülür be abi 8-) yüzülmediyse de plastikten alerji olur.. olmazmı.. ama abimede helal olsun sallamışsa bile güzel sallamış.. oral seks diyor adamlar ne plastiği? genelevde çorapla oral sex yapıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 yaw bi sie(smile is everything) git ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Posta gazetesinde sırf yayınlansın da bakalım ne diyecekler niyetine bir sürü abazan kendileri başkasıymış gibi yazıyor. 10 sorudan 8'i "her kız benle ilişkiye girmek istiyor" yada "benimki 35 santim ne yapmalıyım" tarzı mesajlar oldu. Ne desem laf değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ahaha ben bu konuyu görmemiştim, uplayanın ellerini öperim cevap süper eheehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 9-ben dahil aramızda bu yasalara uymayan herhangi biri için asla bağışlanma talebinde bulunulmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar