Spacecake Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bunu indirdim de dvd formatı sanırım,nası yüklenir nası yapılır cahilim bu konuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ilk dosyasını aç bir klasore hepsini otomatik atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ilk olarak yeri burası değil. herhangi birine sağ tıklayıp buraya çıkar demen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Rar'lardan birini extract edersen otomatik olarak hepsi çıkıp birleşir. Bu arada yeri donanım/yazılım olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hayır bunun yeri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 warez yasah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 cezası 6 aydan başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 www.bizahmetkurallarıokuyanbalonluüyekalmasınyeterartıkbıktımuleahyn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Taşınmış olması çok doğru bir karar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ortada warez yok ki? Hede.r00 r01 seklinde bir rar dosyasi nasil acilir onu sormus arkadas sadece. "Ben download linki vermiyorum, sadece rapidshare link blog adresi veriyorum, neden yasak ki" demek ne kadar sacmaysa, bu soruya "warez yasak" demek de o kadar garip bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Nero da olur Daemon toolsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 acik bir sekilde bir oyunun download dosyalari bunlar (bkz dosya yolu). birkac arama yaptim ve yasal bir download linki bulamadim oyun ile ilgili. bu yuzden, konuyu acan kisi bir sekilde downloadin yasal oldugunu ispatlayana kadar warez'e musamaha edilmedigini gostermek icin insiyatifimi kullanarak konuyu kilitliyorum. bu karara itiraz etmek icin [email protected] adresine e-posta gonderebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar