paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Selam, USA topraklarında bulunan, ufak tefek bazı alış verişlerimde bana yardımcı olabilecek ve sevkini gerçekleştirebilecek bir pati arıyorum. Tabi ki ben ona para gönderdikten sonra alımı yapacak ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Selam, Neden patinaj? Çünkü buradaki insanlara aşinayım ve alacağım parçalar otomobilim ve fotoğraf makinam için olacak :) Şimdiden teşekkürler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 günay amerika'da var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 para modifiye mi yapican? nos takalim abi :D ozele bak bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 paramecium said: Selam, Neden patinaj? Çünkü buradaki insanlara aşinayım ve alacağım parçalar otomobilim ve fotoğraf makinam için olacak :) Şimdiden teşekkürler. Saygılar. http://www.ipsparcel.com/intcust.cfm boyle bi site buldum ben gecen belki isine yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Selam, Özelde birşey yok sabahtan beri bakıyorum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Selam, Çok teşekkürler kargo firması için :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Vergi kaçakçılığı mı yapmayı düşünüyorsun ??!!!!! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Selam, Aracın teybini değiştirme planım var fakat normal DIN-kasadan daha geniş olduğu için, sağ ve sol kenarlarda 10-12mm boşluk kalıyor. A4 B5 için üretilmiş plastikler aparatlar mevcut, -hatta en abuk fabrikayon teypler için bile var- ben de onlardan bir tane almak istiyorum ama bazı yerler TR'e gönderi yapmıyorlar. Birkaç tane de yine ufak tefek parçalar söz konusu; misal Hella'nın tek parça ön far grupları Xenon uygulanmış ;) TR'de aracıma uygunu bulmak zor, bulsan da fiyatı çok uçuyor ve adamın elinde tek falan. O kâhrı çekeceğime, Amerika'dan getirtirim daha iyi. Hazır oto parçası alırken 3-5 tane de fotoğraf makinası için lens, filitre, extension tube falan işte :D Girişte yine KDV ödeyeceğim sonuçta ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar