The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 selamlar, gecen haftaya kadar Hydros dan dayak yiyip duruyorduk,invis. potinin delikanlıyı bozdugunu dusundugumuz icin MT sag kolon yanından dalardı iceriye hydros a dogru ona ragmen bazen boss erken aggro olur direkt poison phase baslar bizde wipe restart yapardık, ancak patch den sonra bizim MT neredeyse hydros un enseye tokat atacak kadar yaklasıyor Hydros ancak engage oluyor bizimkiler gonul rahatlıgıyle charge edebiliyor keza phase change lerde cok cok aggro sensitive di biri birseyi yanlıs yapınca dierkt amcayı kucaklamaya gider arada phase degistirir vsvs olurdu, gecen hafta kestik abiyi ve bunların neredeyse hicbirini yapmadı, Dun VR yaptık 7:30 da kestik onada bisiler olmus HP si dusurulmus vs olabilir keza gecen hafta ile fathom lord denemelerimizi yaptık, benim seyrettigim videolarda 1 shaman 1 prot war. gule oynaya priest i interrupt ederken ve 1 shaman sonra gelen +1 healer oraları rahatlıkla heallerken,once 1 shaman 1 prot war. denedik neredeyse butun interruptlar kactı,sonra warlock gonderdik Cotongues ile neredeyse butun interruptlar kactı,sonra 1 rogue ve 1 de ench. shaman gonderdik (oha ! toplamda 5 kişi) ama yine interruptlar kactı rogue ve ench. shaman öldü. spitfire totem ı gordugum videolarda 1 targete e attack yapıyordu her 2 sn de 1 ama bizim trylarda fireball valley tarzı 3-5 kisiye aynı anda attack ediyordu (yada ben hayal gordum :) ) vsvs kolay olması gereken fight kabus gibi gecti, uzun lafın kısası TK/SSC de zor olan ilk boss ların kolaylastırıldıgı ve sonlara dogru olan boss ların zorlastırıldıgı seklinde bir hisse kapıldım,(ahım sahım dayanaklarım yok :)) sizin yorumunuz nedir benzer seyler gozlemleyenler oldu mu ? vs etc ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 fathom lord hakkında rogue olarak kick bendeydi dün gece.. arkamda da bir mage vardı counterspell için.. priestin üzerinde CoT/Mind Numbing sürekli up olmalı.. odadaki addlerden biri %65 e geldiğinde kick yapan rogue tüm special abilitylerini bırakıp auto-attack'da kick'e focus olmalı.. tidal surge'e aldıgında da mage cs'yi yapıştırmalı.. çok da zor bir olayı yok yani interrupt'ın.. totem olayına gelince; evet 3-4 target'a birden 3k civarlarında firebolt yolluyor.. tek target değildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bence eskidende zor dğeildi eğer nerf geldiyse peheeey derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 interrupt etmesi gereken adamların suçu tamamen. tank zaten çoğu healı kendi interrupt edebiliyor, ayrıca bi melee koymanın anlamı yok. ice blockda oluncada bi elemental shaman hallediyodu bizde. bi warlockda arada gidip cot yeniliyodu o kadar. totemde her zaman multi target vurmuştur, belki izlediğin videoda ilk hunterı öldürüyorlardır. 40 yard range i var totemin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar