Charsi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 2008 Mini Cooper S Dosyası Öncelikle herkeze merhaba. Dün akşam 2008 model Mini Cooper S'i test etme gibi büyük bir şerefe eriştim :). Ve tam anlamıyla muhteşemdi. 2007 modelde yapılan bütün hatalar giderilmiş. Ön konsol ve yalıtım geliştirilmiş. Arabadaki ivmeyi zaten söylemiyorum:) Teknik özelliklerinde 1600 motor, 215 beygir ve 1130 kilo olması tabiki tork'u inanılmaz bir şekilde etkiliyor. Denediğim Cooper S paper white denilen çok tatlı bi beyazdı. Aynalar siyah tavan çift sunroofluydu. Gerçekten ilgi çekmeyi büyük ölçüde başarıyor. DSC(anti patinaj) özelliği arabada gerçekten büyük ölçüde kalkışlarda etkiliyor. Bu özelliği iptal etme şansımız olduğu gibi ayrıca Vitesin hemen önünde bulunan Sport tuşuda eğlenceye eğlence katıyor. Gerek boyutları gerek görünüşü açısından sınıfının en iyi yol tutan arabasıyla ve önden çekişli olması açısından fazla eğlenemeyiz diyebilirsiniz fakat araç her yola geliyor :) Zincirlikuyu'daki üst geçitten drift yaparak dönme şansına eriştim :). Aracın Ön konsolunda bulunan hız göstergesi ve gaz göstergesi süper bir old school havası taşıyor. Ayrıca Mini amblemi şeklinde olan ufak dijital klima ayar konsoluda muhteşem bir ayrıntı. Araçta 2 torpido gözü var biri gizli biri normal. Gizli torpidoyu açmak için normal torpidonun üstünde bulunan piyano siyahı parlak zemine bastırmak yetiyor :) Size tavsiyem sun roofsuz modelini alın sadece sun roof 1700 euro farkediyor ve ayrıca araba 50 kilo daha hafifliyor :) Resimlere gelince arabadayken resim çekme şansım olmadı ama internetten bulduğum resimler; Resimler http://z.about.com/d/cars/1/7/O/t/ag_07mini_speedo.jpg Tabiki 240'a kadar kadran s modellerde ve çok rahat görüyor :) http://images.automobilemag.com/multimedia/photo_gallery/0612_z+2007_mini_cooper_s+01.jpg Şerit şerit olan yandaki S ambleminin bulunduğu yer artık düz olmuş :) http://thegarageblog.com/garage/wp-content/uploads/cooper-s-4.jpg paper white renginde gerçekten bu ayrıntılar muhteşem gözüküyor http://thegarageblog.com/garage/wp-content/uploads/cooper-s-3.jpg Arka farlar biraz büyümüş ve daha güzel olmuş. http://thegarageblog.com/garage/wp-content/uploads/cooper-s.jpg http://thegarageblog.com/garage/wp-content/uploads/cooper-s-6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Güvenlik önlemleri mutlaka vardır ve ön planda tutulmuştur sonunda arkasında BMW güvencesi var ama ben yine de bu kadar ufak bir arabada bu kadar performansa gerek yok diye düşünüyorum, tehlikeli geliyor=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 abi hayalimin arabası şuanda ya(tabi makul fiyatlı olanlarından :)) az biraz loto çıkar inş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mini Cooper, S2000 , Type-R ,Evo Bunlar tabut'luk arabalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 pejo 106 nin gelismis modeli, oldum olasi sevemedim 106lari cooper lari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Charsi said: ...Zincirlikuyu'daki üst geçitten drift yaparak dönme şansına eriştim :)... Bravo, neyse ki kendini veya birilerini oralarda yazan "her canlı ölümü tadacaktır" vs. vs. yazısıyla tanıştırmamışsın. Marifet gibi bi de yazmışsın yani. Pes. Bunun dışında güzel araba :) eheh belli ki seni de bayaa heyecanlandırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 2008 modelde mini cooperda bir yenilememi oldu? ben 2007 oldu saniyordum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Aramis said: pejo 106 nin gelismis modeli, oldum olasi sevemedim 106lari cooper lari... 106 ? eheh yapmayın etmeyin 106 nın gelişmiş modeli diyerek arabaya saygısızlık etmeyin bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Redogski said: abi hayalimin arabası şuanda ya(tabi makul fiyatlı olanlarından :)) az biraz loto çıkar inş.. loto çıkınca bunu alacaksan çıkmasın sana loto falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Selam, Mr_Hand'e katılıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 matama said: 2008 modelde mini cooperda bir yenilememi oldu? ben 2007 oldu saniyordum ? 2007 modelinde bulunan bütün hatalar giderildi. @para ve Mr_Hand yol müsaitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Selam, Ben bilmem, Zincirlikuyu kamerasından kayıtları isteyip bakalım :P Hatta seni şimdi kınıyorum; kınnnnnnnnnnnn... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 kameramı vardı orda WTF? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 arka tampon pek fantastik olmuş default u böleyse artık, bi de egzosların yanları govde rengi olmamalı kesinlikle ve 200+bg nası yani? fabrika cıkısı 2007ler 175ken 2008ler 200 kusur bg mi olucak?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 evet beygir durumu o şekilde :) o renkler gerçekten çok güzel duruyor. hele bide paper white oldumu rengi gerçek anlamda süper oluyor.. default tampon ole geliyor.. :) gerekli bilgi için bostancı kosiflerde Göhkan İpeközle görüşebilirisinz:) kuzenim olur kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ben cooper s i test edeli yaklaşık 1.5 ay oldu ama bizim test edeceğimiz arabalarla oynanmıştı ariz bir şekilde, yere indirilmişti ki 1-2 arkadaşıma da sordum yanımda olanlara onlarda öyle demişti. Araba gerçekten çok zevk veriyor gerçekten aşırı seri özellikle 3000 devirden sonra. Ancak büyük arabaya alışmış birisi için alışmak gerçekten zor gelecektir ki en önemli konuda böyle bir arabaya bu kdr motor gücü konulmamalı bence. Allah korusun insan kaza yapsa kaza yaparken bile ivmelenir bu araba :) dolusu yaklaşık 36k euroya denk geliyordu, o kdr eder mi tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 şuanda chili denilen bi paket sunuyorlar dolu olarak gayette ederi var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 "0" araba icin deger.Yeni kasa süper olmu$ bence de.. ama 2. elde o fiyatlara cok daha sükse yapacak temiz 3.30 ci ya da cabrio 3.25 falan almak varken... =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 peki hem agırlık azaltıp hem HPyi %35 civarınd arttırıp hala 1.6 motor kullanmaya devam edince nolucak motor omru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 0-100 6 saniye fln olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 adam gibi kullanana 200k uzeri gider o araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 BMW yapiyo, audi yapsa 150k dayanmazdi =Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Selam, *gözleri bir anda alev alev yanmaya başlar, pis bir sırıtış çöker suratına, gözlüklerini ayarlar ve halatını beline sardığı gibi dil uzatanlara atını sürmeye başlar* Sen bir kere bu cümleyi sarf ederken şunu düşünd...bla bla bla :P Cooper gözüme rahatsız edici geliyor ama sürüş deneyimi bir kenara, yolculuk yapma fırsatım bile olmadığı için birşey diyemeyeceğim. En azından o tarz küçük arabalardan daha 'düzgün' olduğu aşikâr. Tabi beklentiler kişiden kişiye değişir. *Esh ismi kara kaplıya not edilir. İleride lâzım olacaktır* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 MrMarvelous said: Redogski said: abi hayalimin arabası şuanda ya(tabi makul fiyatlı olanlarından :)) az biraz loto çıkar inş.. loto çıkınca bunu alacaksan çıkmasın sana loto falan az biraz loto dedim ama 20-30bin ytl gibi :). büyük ikramiye çıkarsa tabiki başka hayallerim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 20-30 milyarda olsa almam mini,seat leon alırım daha iyi.antipatim var minilere sevmiyorum.zaten içine sığmam gibi bir durumda söz konusu olamazmış ki charsi bahsetmiş orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar