horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: SadButcher, 04 August 2003 12:16 tarihinde demiş ki: Michael Angelo bi ara Türkiyeye gelmişti ve her nedense Asım Can Gündüz ün TV programına konuk olmuştu bende bunun üstüne dumur olmuştum Yanlış hatırlamıyosam yamaha ilen bi anlaşması vardı. Onn için tur yapıyodu her yere.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Kemanların efendisi Stradivarius'un süper bi versiyonu: Ve şu anki kullanıcısı Vadim Gluzman: Bak nası sarılmış bırakmıyo. Stradivarus Community filan gibi bişi var. Stradi Society de olabilir. Neyse işte onlar süper violinistlere ödünç veriyolar bu aletleri. Öle bişi yani. Düşün artık kendine. Bak. Neyim ben diye sor. Nedir lan bu diye sor. Veya git bi lahmacun ye. Karışamam ne yapcaana.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 buda benim gitar. ceviz rengi benimkisi koyu.pürüssüz ahşap hissi uyandırıyo magius un asası gibi.ahşap orgazmı yaşıosun:)[hline]I'm back , man......www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Şimdi burda o kadar süper görünmüyo belki ama bu dünyanın en büyük (bildiim kadarıyla) enstrümanının bi parçası sadece. Anglican Kilisesinin orgu. 10.000e yakın borusu var! Oha. Ahanda bikaç tane daha iyi görünen başka orglar:[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Victor Wooten'ın abisi Reggie Wooten ki kardeşi kadar manyak bi heriftir; elektroda slap filan yapan bi adam değişik bi ürün. Ahanda yeni aleti: Çalınabilir mi? Adam çalıyo valla. Bunu çalmak için de en az 16 dex lazım.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Sitar olmuş bu artık da yani enteresan diye koyuyorum yine: Bi tane de 18 telli var ama bi çok telli enstrüman threadi olmasını istemiyom buranın. Hadi bakalım.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ulan myun daişi temöbelliğe vurdu adam 6 telli bass açlıyor alttaki perdeleri unutuyor... :P velhasıl ben kendialetimden memnunum 4 telli idare eder resmini bulsbilsem koyacam ama yok horace belkisen bulursun Washburn XB-200 Groover Jackson design[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bu X-200[hline]I'm back , man......www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 05 August 2003 03:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hah bendeki bunun siyahı ellerine sağlık[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 aç gözlü olmamak lazım dört telle yetinmek lazım[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Bassistlerin meşur bi lafı vardır: "four strings was enough for jaco" diye. Fakat çokdaişe yarıyo yani. Misal Myung işte Petrucci ne çalıyosa o da ordaBassla çalıyo hayvan.Dört telliyle zor o biraz biliyonmu. İşte bassın olayını değişiren en önemli adam:[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 [hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch[Bu mesaj kermit_frog tarafından 06 August 2003 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Fender ha? Vay anasını![hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Aman aman. Çok enteresan ya. manyetikler GERÇEKTEN gövdenin altında... Bi dakka ya.. HERŞEY gövdenin altında!!![hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 07 August 2003 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 hayır sanırım sadece boya herşeyin üstünden dewam edio herşey yerinde gibime geldi sadece manyetikelr faln da boyalı.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Sen bunu söylemedin ben de duymadım. Nası bi boyaymış bu? :)) Yok gerçekten tahta o...[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 demin senin koydugun resim açılmaıd ben yukardkai fenderden bahsediosun sandım[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 çok zewkli biriymiş yaptıran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Gerçi bence sadece manyetikler (büyük ihtimalle Musicman style) dışarda olsa (böle sanki içinden pörtlemiş gibin) çok daha güzel olurdu.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 manyetiğin üstünde yarı saydam bi kaplama war zaten ben görebilirouym resimden manyetiği ben çok beğendim bunu gitar versyonu süfer olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bu nedir ya aklım hayalim almadı[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 o önceki üstü ahşap kaplama aletin üstü farklı bi maddeyle kaplıdır.duyarlı olacak.ama gitarın geri kısmı ince bir ahşap kaplama ileyapılmış yani gitar full öyle bi tahta değil.kendi gitarımdan bliyorum ceviz gitar gerçek ahşap ama arkasını açtım kalınca bir ceviz kaplama içi pürüzsüz başka bi tahta[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 dur ama bu alet düz ahşap değil.cilalı yani bu pürüzsüz ahşap hissi uyandırmaz bende.salla gitsin *!gitarını okşar pürüssüz ahşabı hisseder*[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Evet top wood denen hadise. Güzel görünmesi için yapılır genelde. Body için ideal olan bazı odunlar var. Bi de üst kaplama odunlarının sustaini kötü filan olabiliyo gitmiyo yani yekpare olarak. Fakat yekpare akçaağaç veya maun olan aletler var. Çok şahane. Yalnız biraz dikkat etmen gerekiyo kullanırken.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Yekpareye misal olarak gibson triumph:[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar