BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 kenderlemeyler karıştırma lem beni :) hem ben ötekilere de baktım... 9 telli bassı görünce sapıttım zaten... en fazla 7 telli gördüm onlarda Türkiye'de üretiliyor dediğim gibi post-modern sanatla müziğin sevişmesi sonucu oluşan oluşan varlıklar bunlar sonuç olarak...[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 sana demedim zaten babacum. Ahh.. Bi warwickim olsa... Aslında bi çekoslovak spector rebop'a fitim ama işte hayal diil mi anasını manasını.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 03 August 2003 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ay bana bişiler olyuo bi tuhaf oldum üsttekileri görünce :( bişi sorcam bunlar kaç milyardır ?[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 warwick pahalı baya. hatta üretimi yapılmıyo artık. ama spectora kullanılmış olarak hele de amerikadaki arkadaşına getirttirirsen 600-800 dolar arası sahip olabilirsin. Bass electrodan çok daha pahalı bişi.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 kendi aletini kendin yap :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 haha bu adm bile ikinarak caliyo normal biri eline alsa nolur la[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 O zevkten ıkınıyo be. ;)[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 [hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 [hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 EN MANYAĞIDA BU !!! zDurmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch[Bu mesaj kermit_frog tarafından 03 August 2003 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Da bu alete hakim olmak için min 20 perform lazım o ayrı.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 hakim olmak ???? bi de şey onalrda farklı bi sandalye kullanılıo kaymalı adam saga doru hamle yapınca koltuk belli bi açıyla kayarak yana yatıo ki adam sagasoal dönsün.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 buda değişik bişi[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 OHa! bu ne boyle mantar bahcesi gibi, calacam diye insan akil sagligini yitirir. "birazda suna vurayim" "birazda buna vurayim, kusmesin" vs....[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 o baterinin yarısına hakim olsan yine çok iyi be.[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 FYI diyorum o bateri Mike Portnoy un Siamese Monster dir Mike Portnoy diyorum yani anlayin neden oole :) Zenci amcam da Myung u gecemez 12 tel var Myung da[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 heh o zmn normal sayilir. Keza o bateriyi kullanabilecek seviyedeki delilik bi tek mike da birde dave lombardo da var...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Myung'ı niye geçemesin geçer tabi. LOL. 12 tel derken ya tek perde farklı çift telli 6 telliden, ya tek perde farklı üç telli 4 telliden misal veriyorum: ya da chapman stickten bahsediyosun. Chapman stick touch gitar zaten. Bi de onun bodysi olan WARR diye bi alet var. Neyse büyük ihtimalle Gordian Knotta çaldığı alet olan stick o dediin. Ahanda chapman stick'in en iyi kullanıcısı (Sean Malon'la beraber belki ama Tony Levin'le bi gönül bağım da var) Tony Levin: Kendisi King Crimson'ın ve bisürü önemli grubun bassistidir. Ayrıca yapım aşamasında olan bi 11 telli dışında çalınabilen o dokuz telli conklinlerden başka bass yok.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 horace den korkun bı bassı sewmiom dedim lafı yedirdi bana.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 abi adam bass gitar calmiyo ki, adam bass sesi cikartan telli bir alet almis onu caliyo :) affet kednimia san bir konu olan bass a girdim :P Mike Portnoy rules! bass a karismam! Ha 21st Century Schizoid Man den sonra da King Crimsn un bass ina saygi duyarim tabii[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ben de onu diyom işte myung'ın çaldığı da bundandı. Çok iddialı diil bunda gerçi ama işte. Myung'ın en iyi yaptığı 3 finger pluck. Baya da iyi yapıyo bezemenk. Ayrıca Kreation of Light ve ProjeKCti dinle de KCnin önlünde eğil derim sana. :)[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 04 August 2003 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ahanda dünyanın ilk quad ve double neck gitarlarının mucidi, extreme insan Michael Angelo ve Quad'ı Ha steve vai daha mı iyi çalıyo tartışırız bi ara. Burda da iki manyak yanyana soldaki daha bi kaynana :P Serbest çağrışım yapıyor ve Al di ve Joe ya geçiyoruz. Hangisinin daha kaynana olduğunu sölemek beni aşar cumhur abi. [hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 04 August 2003 12:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bunun için insanın bi 4 5 kolu olması lazım :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Michael Angelo bi ara Türkiyeye gelmişti ve her nedense Asım Can Gündüz ün TV programına konuk olmuştu bende bunun üstüne dumur olmuştum (Themoor)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" [Bu mesaj SadButcher tarafından 04 August 2003 12:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konsepti daha fazla bozmadan Ovationa geçiyoruz. Bu alet akustik gitarların kralıdır. Aslen bi helikopter firması olan ovation, resonans yeni titreşimi en aza indirme çabasındaydı helikopter pervanesi için. Baktılar olcak gibi diil bari gitar yapalım da rezonansı maksimuma çıkaralım dediler. İyi ettiler. Ortada yuvarlak delik yerine 11-15 civarı (fazlası da var azı da var da optimumu bu aslında onnarın yalancısıyım) delik koyarak özel teknikle yapılan bu gitarlarda pis feedback olmaz, tadından yinmez. ayrıca yine trademarkı olan bi round back olayı vardır ki yandan bi resmini bulursam koycam hadi bakalım. Ahanda arkası[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 04 August 2003 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar