RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bir kariyer oyunu başlatın. Ya da halihazırda oynadığınız kariyer moduna devam edebilirsiniz. Career menüsünden CODE ENTRY seçeneğini seçin. Ardından SECRET CODE’u seçin aşağıdaki kodlardan istediğinizi yazıp Enter tuşuna basın. Dikkatli olun, kodlardan bazıları kariyer oyununda sadece bir kez kullanılabiliyor. SAFETYNET - Ücretsiz tamir sanşı elde edersiniz. CASHMONEY - Hesabınıza 10,000 dolar eklenir. REGGAME - Hesabınıza 10,000 dolar eklenir ayrıca bir bonus araç sahibi olursunuz. COLLECTORSED - Ücretsiz Collector's Edition Upgrade. UNLOCKALLTHINGS - Bütün bonusları açar. ITSABOUTYOU - Audi TT3.8 Quattro açılır. CASTROLSYNTEC - Castrol Syntec Decal açılır. HORSEPOWER - Chevrolet Chevelle SS açılır. ZEROZEROZERO - Coke Zero Volkswagen Golf GTI açılır. ENERGIZERLITHIUM - Energizer Lithium Decal açılır. WORLDSLONGESTLASTING - Energizer Lithium Dodge Viper açılır. MITSUBISHIGOFAR - Mitsubishi Lancer Evolution açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Valla sağol ama zonda eziyor hepsini :) O bonusları açma olayı da iyimiş oyunlardan çabuk sıkılan biri olarak yüzdeyüz save le birlikte kullandım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Hile olayını oldum olası sevmeyen bir insanımdır ben, bence sende en kısa zamanda kullanmayı bırak hileleri. Oyun oynamaktan bile soğutur zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 walla prostreet direk almadigim oyunnardan neden dersen o underground yaris olayini bitirip proya cevirmisler isi sirf reklam alabilmek icin hiz hazzetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ben zaten sevmem oyun oynamayı be. Knight oynardım 1.5 sene önce bıraktım. Birde cs yaparım internette veya okul lanında. Torrentler sağolsun oyun oynuyorum siliyorum sıkılınca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar