Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baglanamiyorum oyuna, siz ?

draedan

Öne çıkan mesajlar

İşteyim Edo yoksa bi yorumda bulunurdum. 2 Megabit ADSL bağlanacak şirkete ozaman kurcam oyunu, öğlenleri oynarım...[signature][hline]:( "Kaderimde varmış yalnızlık..." :(
Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

abi susun gozunuzu seviim oyunun basindan bi iste kalkiyom
hayati zaindan etmeyin bana :)[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ,artisan(h3 jedi) (4. holo slient), N armorsmith (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

Zindan olsun hayat bana, başka bişi olmaz zaten...

Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter...[signature][hline]:( "Kaderimde varmış yalnızlık..." :(
Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

şimdide bende oluyor eclipse de bir sorun var diğer serverlara giriyorum[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Bende anlamadım niye baglanmadigini.Once internete bisi mi oldu diye baktim ama hicbi sorun yok.Sizdede baglanmadigina gore ve diger serverlarda baglanabildigine gore bence eclipse de bir sorun var.Ama isin garibi ole bisi olsa server in altinda loading falan diyodu.İlginc,bekliyelim bakalım....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...