draedan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 connecting ekrarninda saatlerdir gidiyo geliyo ama bos donuyo, sizde ?[signature][hline]eededo tha Chopper of Rebels -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 İşteyim Edo yoksa bi yorumda bulunurdum. 2 Megabit ADSL bağlanacak şirkete ozaman kurcam oyunu, öğlenleri oynarım...[signature][hline]:( "Kaderimde varmış yalnızlık..." :( Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bende bağlanamıyorum =/ bende kurucam iş yerine bende öğlenleri giricem iyi fikir heh...[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 abi susun gozunuzu seviim oyunun basindan bi iste kalkiyom hayati zaindan etmeyin bana :)[signature][hline]sad [R.I.P] marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ,artisan(h3 jedi) (4. holo slient), N armorsmith (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Zindan olsun hayat bana, başka bişi olmaz zaten... Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter...[signature][hline]:( "Kaderimde varmış yalnızlık..." :( Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 adam depresif triplere girmis, hastamisin kocum? evet bende giremedim dun gece ayni sekilde baglanmadi simdi bidaha bakayim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Hasta diilim abi, seviorum ama aşkım karşılıksız... :([signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter, Teras Kasi Warrior Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 şimdide bende oluyor eclipse de bir sorun var diğer serverlara giriyorum[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 yazik.. insallah ciddi bisi degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Bende anlamadım niye baglanmadigini.Once internete bisi mi oldu diye baktim ama hicbi sorun yok.Sizdede baglanmadigina gore ve diger serverlarda baglanabildigine gore bence eclipse de bir sorun var.Ama isin garibi ole bisi olsa server in altinda loading falan diyodu.İlginc,bekliyelim bakalım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 yarım saat önce girdim şimdi giremiyorum edit:bağlandım sonunda :) [signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ [Bu mesaj elesso tarafından 20 January 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 launchPad is unable to connect to the network uyarısı alıyorum.. Yani oyun bile açilmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 oh be tek bende olan bi hata degilmiş :) oyunu silip yeniden yukleyecektim boşu boşuna[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar