Aiko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ya şaka gibi 10 dakkada bir baglantı kopuyor. ne zaman 3 tane explorer sayfası açsam birlikte, hop net kopuyor, wireless baglantı bulunamadı diyor.youtube da 2 video açıorum aynı anda hop baglantı gidio, kafayı yicem eskiden cok nadir oluyodu.nete giremiorum resmen kafayı yedim.. oyun oynarken sorun olmuo ama kopma fln yaşanmıyor.modem airties rt211 zart zurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 kopma olaylarıdan once herhangı bır deısıklık yaptın mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 24 saat destek hattı vardı airties'in ara bir istersen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 öncesi yokki aldıgımdan beri sürekli kopuyor da şu sıralar daha sık. fazlasıyla hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 aynı ghz bandında çalışan bir çok alet var sanırım evinde o yüzden çakışıyor olabilir frekanslar ayarlardan kanal ı değiştir mesela 11 yap, aynı modemi kullanıyorum fıstık gibi de çalışıyor son derece sorunsuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ya wus 300 die küçük bi aparat var onunla baglanıyorum modeme modem baska odada. direk ethernet kablosu ile bagladıgım zaman sorun yok ama o aparat ile bağladığım zaman oluyo işte bütün bunlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar