Queen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Evet oyun dünyasının iki devi birleşmişler. Her ikisi de ayrı şirket olarak devam edecekler sanıyorum ama yine de ayrı bir şirket için birleşmişler. Kontrtın değeri 18 milyar dolar imiş. Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Blizz birisyle birleşse o aktivijyın olur muydu aklıma gelmemişti valla. Aktivijyın'ın tüm oyunlar ya film ya da benzeri bişey. Üretmiyor pek adamlar son zamanlarda. Bakalım blizzle birleşince ne olacak. Film oyunları daha mı kaliteli olacak yoksa her yıl en az bir oyun mu çıkaracaklar göreceğiz Aşık Bünyâmin: abi oyun piyasası , televizyonculuk gibi Aşık Bünyâmin: şimdi diceksin Aşık Bünyâmin: ne alaka? Aşık Bünyâmin: şu alaka; Aşık Bünyâmin: televizyonlarda da oyunlarda da insanların istediği şeyleri veren kazanıyor Aşık Bünyâmin: çok anlaşılmaz bir dizi yapan ne kadar reyting yapıyorsa, çok orjinal bir oyun da o kadar yapıyor Aşık Bünyâmin: bak starcrafta falan Aşık Bünyâmin: konusu olsun, oynanışı olsun kafa yormayan oyunlar, eğlenceli oyunlar ve insanların aşina olduğu konularda oyunlar yapıyor blizz Aşık Bünyâmin: fox tv gibi yani. ibneler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Allah allah arattım o kadar çıkmadı. Neyse pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 abi aratçaana iki alttaki topiğe baksana :D lol ben bile yapmam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar