Aramachus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Arkadaşlar kuşum var tam 5 yıllık geçen gunlerde hep devamlı kusmaya başladı yeminde bir değişiklik yok 1. kusmasından sonra vitamin aldık ve suyuna kattık ama gene değişme yok kendını devamlı bı garip sekıllere sokarak yedıklerını bir bir çıkarıyor nedeni nedir ki bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Üşütmüştür ? Hava akımına maruz kalmıştır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Evet üşütmüş. Odayı çok soğuk tutmamaya çalış, kuytu bir yerde dursun kafes. Vitamine devam et. 3-4 güne iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ayna falan varsa kafeste, görüntüyü beslemeye çalışabiliyorlar o şekil. evet biraz kozalaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Laraken abi ciddi misin? Bende aynaya tükürüyor filan sanıyorum. 1-2 hafta içinde gıcır gıcır aynayı pislik içinde bırakıyor benimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ceryan olabilecek yerlere koyma kafesi, koridor girişlerine falan... Köşeye bir yere iliştiriver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Çokakıllıadam said: Laraken abi ciddi misin? Bende aynaya tükürüyor filan sanıyorum. 1-2 hafta içinde gıcır gıcır aynayı pislik içinde bırakıyor benimkiler. yok niye tükürsün hayvan olm : ). ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 üşütmüş olabilme olasılığı oldukça fazla, sıcak bir yerin yanına bir süre koyup vitamine devam edebilirsin. bunun yanı sıra vitamin takviyesinde bulunmak amacıyla marul verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramachus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Zaten sıcak duruyor inşallah ıyılesır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disbelief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 benim kusumda bir dönem boyle birsey yapmıstı , çiftlesmek isteyip yapamadığı icin boyle bi tepki gösteriyor demişlerdi bana evveeel zaman önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar