Redogski Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 audi yeni bi hizmetmidir neyse artık onu çıkarmıi :). www.audi.tv fena değil test drive ları fln göstericek heralde. bi canlı tv var bide audiyle ilgili videolar var youtube gibi. paylaşayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Selam, Uzun bir süredir var. Şimdi yazayım dedim sonra linç edilme riskimi düşündüm :P Caydım hemen ehehehee... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ehehe audi haber mailında gördümde dedim hayret para nası açmamış topic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 İlk mercedes yaptı web tv olayını zannedersem. en son da bmw yaptı, bmw ninki youtube gibi olmuş pek tutmadım açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ahah yok artık konu ismini Adult.tv olarak gördüm sora tıklarken patinaj'da olduğnu gördüm lan dedim ne alaka.. Allahım sen bana akıl fikir^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 İçin fesat senin o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Hayır ilk ben yaptım. http://video.otokritik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 BMW en başta böyle tv değil de biraz daha farklı bi bakış açısıyla yaptı. Ünlü yönetmenlerle ünlü aktörleri falan biraraya getirip sinema kalitesinde 10 dklık filmler falan çekti. Hatta başrol yıldızı Clive Owen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ve madonna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 o filmlerden bi tanesiydi sadece. ya sitesini aradım ama bulamadım :P bedava indiriliyodu. torrent falan kasın artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar