dogan-slx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Ya 2-3 ay kadar önce birisi bir link vermişti. Bi anket gibi bişi dolduruyodun. SOnra sana kalp krizinden şu anda öleceğini söylüyodu. VE bir çığlık geliyodu. aALtına işiodun. O anisayonu deli gibi arıyorum lütfen yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Bende merak ettim.. Ve bu yüzden uplıyorum..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 allah bilir hangi zavallıyı korkutacak ;-)[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 başka bi versiyonu vardı bende bi oda resmi vardı o odaya bak biraz düşün falan diyodu sonra höynk diye bağırıyodu birisi ben altıma işiyodum korkudan.. :D[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 bi tanesinde kırmızı bi nokta giderek kayboluyor ve Reha Muhtar "Böööö" diye fırlıyordu[signature][hline]Apache, 13 January 2004 23:27 tarihli mesajında demiş ki: "bayhanı dınledıkten sonra hayattan tum beklentılerımı ısteklerımı kestım don mevlanaa hoeydrea.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Ala la.. Burda bisiler eksik ama olsun bunu yapanin bi bildigi vardir demek.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Siteyi hatırlamıyorum. Ama şöyle birşey söylüyorlardı sonunda. "Liquid Generation SABOTAAAAAAGEEEEEEE..."[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 www.liquidgeneration.com a gir. orda sabotage die bi bölüm var istediin ve istemediin şeyleri ordan bulabilirsin.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 benden önce davranmış alexi[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 çok iyiymiş ordakiler özellikle de şu penceredeki buğuyu silme olayı ödüm patladı.. :)[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Lan ben daha ''Are you going to hell or heaven'' de tırstım diğerlerine bakacam şimdi. :) Joseph,Joseph,still josephing...:)[signature][hline]Kalbinde yerim yoksa,ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 çok site ya arasak buluruz forumlarda kim başlattı acep çıksade sölese[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Tamam ben buldum ya verdiler siteyi. liquidgeneration.. Orda aşağıda sabotage lara bakıyosun sonra sağ menuden when will you die tıklıyon onu arıyodum işte ben şirkette bi kız arkadaşı ağlatmıştım. AMa ağlayacağiı bilmiyodum o kadar tırstı. SOnra özür diledim tabi.. Bunu izleteciğiniz adama iyi bi kulaklık verceksiniz son ses açacaksınız o zaman ölüyo korkudan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Sölenmiş zaten. Yukarıya bak.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 oha abi super tırstım bu ne yaa offff olecektim :( :( offff[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 hand and eye combination onu deneyin geberin sonra[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar