Rock Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Suan hunter kasıyorum lvl66 ve bir de ana karakterim olan 70 rogue var. Hunter karakterim engineer olduğu için görünen barlar pek yetmiyor. yada kullanışlı bir şekilde dizilmiş değiller. Bunun için bir UI mod baktım ama hem rogue da hem de hunterda kullanılabilecek birşey göremedim. Tavsiye edebileceğiniz birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Çok sık kullanmadıgın ve pvp anında acilen basman gerekmeyen skilleri shift 2 shift 3'e basıp cıkan barlara yerleştir mesela hunterda trackingleri rogla poisonları vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Rogue için bir sorun yok zaten. Asıl sorun hunterda ZHunterMod aspect, trap ve pet için gerekli olanları(heal, feed, res) tutuyor ama pvp sırasında gerekli olan shoot, sting ve mele skillerden bazıları için yer kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben BonGos2 Kullanıyorum kendi özel barlarını acıyor cok kullanışlı tafsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bartender3 güzeldir. files.wowace.com'da bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Rangehelp diye bir addon var hunter için hedef melee zone' a gelince barın seçeceğin diğer bar' a geçiş yapıyor. Tekrar range zone oluncada normal bara dönüyor. Bir nebze yardımı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bongos2 ile Bartender3 hemen hemen ayni seyler zaten, Bongos'un key binding olayi Bartender'a gore daha iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Trinity Bars bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Sanırım Bongos2'yi deniycem. Bliz forumlarından bartender3'ün kullanımının zor olduğu dikkatimi çekti. Başak karkaterleri ayarlamda bir zorluk vamış sanırım. Trinity içinse kaybetmek isteyenler için iyi diye bir yorum vardı :) Yanlız bongosta hoşuma gitmeyen birşey var. Sanırım bunu yüklediğimde sol üstteki unit frame kısmıda değişecek(resimdeki gibi) Bunu değiştirmenin bir yolu var mı? Edit: İmla ve ek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bongos sadece barlari degistirir, SS alan arkadasin unitframe addonlari varmis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar