karabocek Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Arkadaslar kafeye gittim orada warcraft 3 frozen throne oynadık bole bir haritadayız kucuk bi harita sag ustte kım ne kadar adam oldururse sayısı yazıyor takımların...Oyun ılk basladıgında bı koyun adı hero chooser mı ne o koyunu hangı heroyu secmek ıstıyorsan onun uzerıne getiriyorsun fln ben sımdı bu harıtanın hangı harıta oldugunu merak edıyorum aradım ama bulamadım local den denedım sıngle playerdan denedım local de olması lazım sanırsam ? cunku ıp den gırerken de oradan gırıyorduk ... Yardım eden varsa cok makbule gecer...[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Staff :rock: Kolayoyun Web Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bu Corridors haritasıdır maplerde Corr diye gecer sızde corr atmısınız ıste :)...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Alla alla... Bende frozsen throne da veya normal region of chaosta yok bu harita... Nereden indirebilirim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yahoo yada googledan d-day corridor warcraft diye arat il çıkan.[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 maps.warcraftiii.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 güzel anlatmışsın ama bunu gibi 10 larca harita var :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeCRoLoRD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 www.dday.4t.com %99 bunu arıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar