Argue Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Tellcom kullanan ve bağlantısı oyunda normal olan var mı acaba? Turkcell yan kuruluşu olan bu firma çok çok yakında TT ye rakip olacağından eminim, ama şu andaki performansı hakkında bir bilgim yok, beni daha çok WoW açısından performansı ilgilendirdiği için konuyu burda açma gereği duydum. Tellcom hakkında bilgisi olmayan için: http://forum.paticik.com/read.php?5,2983754 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Gerçekten yok mu, WoW oynayan ve tellcom dan internet servisi alan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 tellcom halen ttnet altyapisindan internet veriyor diye biliorum.bu yuzden iyi ms olmasi gibi bi ihtimal yokh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Evet şuan için Tellcom ttnetin altyapisini kullanıyor. Ama adamlar arı gibi çalışıyorlar. Yol kenarlarında bir kazı yada çalışma görürseniz bilinki Tellcom ekipleri onlar. 5-6 ay içinde Ankara ve İstanbul'da kendi alt yapılarıyla hizmete başlarlar bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 henüz yurtdışı çıkışlarını ttnetten alıyor, ama belirli bir bandwith ayrılmış ise tellcom a, sıkışıklık olmaz diye düşündüm. Birde TTnet a bağlanana kadar fiberoptik kullanmaları bi fark yaratırmı diye merak ettim ancak belliki kullanan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar