Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

n76 kullanan birisi lutfen acil??

Felix

Öne çıkan mesajlar

Evet goturucem anlaşılan.. cok gıcık oldum ya.. bi hevesle eve geldim kurcalıyorum falan.. cok da telefon degistiren biisi degilim hayatımdaki keyifli anlardan biri yani :)
icine edildi resmen üzüldüm ya.. :((

Yardımın icin cok tesekkurler valla bu saatte bulabilicegim ihic zannetmiyodum bi n76 kullanıcı.. saol gercekten :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rica ederim.
Şunuda unutma, telefonun üstünden hiçbir jelatinini çıkarma. Hiçbir aksesuarının paketini ve plastik sarmaşlarını açma. Aynı aldığın gibi olsun.
Yarın gittiğin de durumu elinle göster, zaten değişim yapacaklarını umuyorum.
Tek bir sorun var. Şayet yollarda bulunan telefon dükkanlarının birisinden aldıysan onlar problem çıkartıyor, ha mağazadan aldıysan sorunsuz değiştirirler ;)
Sosyal ağlarda paylaş

n76ını ıslatmamaya çalış sonra teşekkür edersin gümüş kısımları soyulmaya başlamasın sonra.105 milyon verdik kvkya sağolsunlar 1.5 ayda baya zorlu bir operasyon sonucu soyulmuş kısımları düzeltip verdiler.onun harici güzel telefon yalnız ben msn yükleyemedm onu nasıl halledebiliriz ya
Sosyal ağlarda paylaş

n76 a msn yuklenmiyo simdilik desteklemiyo ilerde desteklermi bilmiyorum. n76 ı ben buyuk bi heyecanla satın almıstım ama ne bileyim bi sure sonra bana erricson ların ilk modellerini hatırlattı bole sert yumusak kıvrımları yok odun bi telefon gibi geldi. Babam kendisine samsung un su hayar kapaklı modellerinden aldı elime aldım telefonu inanılmaz bi hafif ve cok zarif o zaman pisman oldum n76 aldıgıma. keske motorola razr serisi alsaydım n76 yerine. yukarı dogru acılır kapaklı bisi alayım diyordum n76 kotu bi karar oldu benim acımdan :
Sosyal ağlarda paylaş

Razr2 aklımdaydı benimde ama Motorola nebilim.. Abuk subuk menüsü olucak garip alışmadığım uyarıları bilmemneleri olucak diye almadım yoksa tipi gayet hoş Motorolanın da :)

Şu ıslanma olayına baya bi dikkat edicem herkes aynı şeyi söylüyo ya.. :(:(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...