Felix Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bugun n76 aldım ani bi kararla.. ama şu hafıza kartının oldugu yerin kapagı hemen cat diye acılıyo.. parmagım deydi mi ona kayıyo hemen.. sizde de boyle bi durum varmı acaba gece gece cok canımı sıktı da yardım pls :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ben şuan N76 kullanıyorum. Öyle hemen bir açılma söz konusu değil, hatta tırnakla böyle zor açılıyor acıtıyor parmagımı :) Sanırım senin cihazda bir problem var, aldığın yer ile gidip durumu anlat birebir değişim yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Tam acilma degil.. Şoyle diyim mesela arkadaki gi kısmı parmakla siliyosun, kart kısmına parmagın degdigi gibi 3mm kadar açılıyo ust tarafı kapagın.. Tam anlatabildim umarım simdi :) Varmı boyle bi durum sizde de acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bende öyle bir durum yok, söyledigim gibi benimkisi zorla acılıyor yani :) En iyisi yarın gidip birebir değişim iste ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Evet goturucem anlaşılan.. cok gıcık oldum ya.. bi hevesle eve geldim kurcalıyorum falan.. cok da telefon degistiren biisi degilim hayatımdaki keyifli anlardan biri yani :) icine edildi resmen üzüldüm ya.. :(( Yardımın icin cok tesekkurler valla bu saatte bulabilicegim ihic zannetmiyodum bi n76 kullanıcı.. saol gercekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Rica ederim. Şunuda unutma, telefonun üstünden hiçbir jelatinini çıkarma. Hiçbir aksesuarının paketini ve plastik sarmaşlarını açma. Aynı aldığın gibi olsun. Yarın gittiğin de durumu elinle göster, zaten değişim yapacaklarını umuyorum. Tek bir sorun var. Şayet yollarda bulunan telefon dükkanlarının birisinden aldıysan onlar problem çıkartıyor, ha mağazadan aldıysan sorunsuz değiştirirler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Jelatinlerin hicbiri telefonda degil suanda :D Teknosadan aldım.. :/ acaba deiştirirlermi yahu ühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Jelatinleri atmadıysan, telefona geri yapıştır :) Teknosa müşteri ilişkilerini son 4 ayda baya ilerletti. Mutlaka değişim yapacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Jelatinler cok kotu oldu :) Bakalım yarın gidicem teknosaya.. gitmeden bi ararım hatta.. Umarım bi cozum bulunur.. Tekrar tesekkur ederim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Peki bişey sorucam.. bu kapagın acılma olayına alıstın mı.. biraz zor açılıyo ya hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 eheheheheh son soru iyiydi. ya da içtiim vodkalardan kafam güzel oldu bilemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Değiştirdiler valla sorun cıkarmadan hiç.. Teknosaya burdan tesekkur ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 n76ını ıslatmamaya çalış sonra teşekkür edersin gümüş kısımları soyulmaya başlamasın sonra.105 milyon verdik kvkya sağolsunlar 1.5 ayda baya zorlu bir operasyon sonucu soyulmuş kısımları düzeltip verdiler.onun harici güzel telefon yalnız ben msn yükleyemedm onu nasıl halledebiliriz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 n76 a msn yuklenmiyo simdilik desteklemiyo ilerde desteklermi bilmiyorum. n76 ı ben buyuk bi heyecanla satın almıstım ama ne bileyim bi sure sonra bana erricson ların ilk modellerini hatırlattı bole sert yumusak kıvrımları yok odun bi telefon gibi geldi. Babam kendisine samsung un su hayar kapaklı modellerinden aldı elime aldım telefonu inanılmaz bi hafif ve cok zarif o zaman pisman oldum n76 aldıgıma. keske motorola razr serisi alsaydım n76 yerine. yukarı dogru acılır kapaklı bisi alayım diyordum n76 kotu bi karar oldu benim acımdan : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bende razr2 felan alırdım işte bilse idim.hatta biraz daha bekler iphones alırdım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Razr2 aklımdaydı benimde ama Motorola nebilim.. Abuk subuk menüsü olucak garip alışmadığım uyarıları bilmemneleri olucak diye almadım yoksa tipi gayet hoş Motorolanın da :) Şu ıslanma olayına baya bi dikkat edicem herkes aynı şeyi söylüyo ya.. :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ben 2 haftadır kullanıyorum n76, hiç soyulma falan yok. tabi gözüm gibi bakıyorum o ayrı konu :) birde msn yüklenmiyor demişsiniz? kim attı ya onu biryerinden? epey güldüm valla. ben çatır çatır msn kullanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 turkcell in yeni msn live indan bahsediyhorum onun dısında msn normal olarak kullanılıyo tabi sms sistemiyle. ama turkcell i en son kontrol ettigimde n76 desteklemiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 http://www.ceptemsn.com ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kılıf zart zurt bulabilen varmı şu alet için tekrar soyulsun istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Evet düzgün sade bi kılıf lazım bana da.. bulabilen olursa linkini paylaşırsa cok iyi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 http://cgi.ebay.com/New-Crystal-Plastic-Clear-Hard-Cover-Case-for-Nokia-N76_W0QQitemZ160185424394QQihZ006QQcategoryZ20367QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem ve niceleri.. http://cell-phones.search.ebay.com/n76_Accessories-Parts_W0QQ_trksidZm37QQcatrefZC12QQfromZR40QQsacatZ20336 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 zz paypal dio bu :D ya olmadı terzinin birine kadife kumaştan diktirtcem üstüne ipi felan ooh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar