klavye Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 arkadaslar ben ps2 almaya karar verdim ama soooooole bi sorunum var. devamli orj oyuna vericek param yok (cok yuksek fiyatlar vs..) o yuzden chipli veya sonradan alip chip taktirmak istiyorum iste sorun burda basliyo. bu konuda hic bi bilgim olmadigi icin yaziyorum bunlari. chip taktirdiktan sonra ps2 nin bozulma sansi var mi? bazi oyunlari calistirmama sansi var mi? yani kisaca ps2 alip chip taktirirsam elimde patlar mi? guvenemiyorum bir turlu. ayrica bu aleti istanbulda en ucuz nerde bulurum? (chipli veya chipsiz)[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 chip taktırırsan elinde patlamaz ama kaliteli chip olursa messiah olabilir mesela ama dandik alırsan bozulabilir[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 pro messiah veya dmx bu iki chip den birini tercih et messiahlar 80 - 90 $ dolar arasında bir fiyattı en son.. dmx ler biraz daha yüksekti.. düşmüş olabilir ama.. Birde sunu ekliyim eger chip taktırırsan ps2 nin garantisi biticek..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Endem elektronıkten al en uygun orda. dms3 cıplı al mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Blue da baya güzel..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 blue rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 blue al bencede dmsin tek farkı divx olayı onun dısında ki tek ekstra fiyatı para batıyosa dms al eger abi isimi gorsun pasa pasa oyunlarımı oynıyım diosan blue al direk fiyat performans uyumu super bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bathory blue divx çalıştırmıyor demi çalışması için özel bişey koyuyorlarmış içine öyle biliyorum..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bildigim kadarıyla blue hicbisekilde divx calistirmiyo.. yanılmıosam dmste divx calistirmak icin once baska bi cd takman gerekiyomus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 arkadaslar bu solediginiz seylerin ps2 ile birlikte ortalama fiyati nedir acaba? tesekkurler[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 eger dogubanktan alıcaksan 580milyona silver ps2 alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 hm dogubanka guvenebilir miyim bilmiyorm[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Ben ordan aldım,ayrıca sadece ps2 530 a yanında kol ve memory card alırsan 600 küsür e denk geliyordu..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 kingpin ne zamandir kullaniyosun?, aldigin dukkan hangisi orda? sana bi garanti falan verdiler mi chip veya ps2 icin?[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 klavye bende dogubanktan aldım..bir yıla yakın suredir kullanıyorum gayet de memnunum.. aldıgım dukkandaki adam chip icin garanti vermisti endem elektronikle calisiyo adamlar..yani chip konusunda rahatlikla guvenebilecegin bi yer endem..eger nakit alıcaksan direk git endemden al eger kredi kartıyla alıcaksan ozelden mesaj at benim aldıgım dukkanın telefonunu veriyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 15 gün garanti verdi makinada herhangi bi problem olursa diye chiplerde 1 yıl garantili sanırım[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 nakit dusunuyorum bathory saol. sende kingpin. endem e bakarim, tesekkurler.[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ben Turkuaz diye bir yerden almıştım..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar