Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps2 alicam ama?

klavye

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ben ps2 almaya karar verdim ama soooooole bi sorunum var. devamli orj oyuna vericek param yok (cok yuksek fiyatlar vs..) o yuzden chipli veya sonradan alip chip taktirmak istiyorum iste sorun burda basliyo. bu konuda hic bi bilgim olmadigi icin yaziyorum bunlari.

chip taktirdiktan sonra ps2 nin bozulma sansi var mi? bazi oyunlari calistirmama sansi var mi? yani kisaca ps2 alip chip taktirirsam elimde patlar mi? guvenemiyorum bir turlu. ayrica bu aleti istanbulda en ucuz nerde bulurum? (chipli veya chipsiz)[hline]klavye i$te, bildigin klavye.
Sosyal ağlarda paylaş

pro messiah veya dmx
bu iki chip den birini tercih et messiahlar 80 - 90 $ dolar arasında bir fiyattı en son..
dmx ler biraz daha yüksekti.. düşmüş olabilir ama..
Birde sunu ekliyim eger chip taktırırsan ps2 nin garantisi biticek..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bathory blue divx çalıştırmıyor demi çalışması için özel bişey koyuyorlarmış içine öyle biliyorum..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ordan aldım,ayrıca sadece ps2 530 a yanında kol ve memory card alırsan 600 küsür e denk geliyordu..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
Sosyal ağlarda paylaş

klavye bende dogubanktan aldım..bir yıla yakın suredir kullanıyorum gayet de memnunum..
aldıgım dukkandaki adam chip icin garanti vermisti
endem elektronikle calisiyo adamlar..yani chip konusunda rahatlikla guvenebilecegin bi yer endem..eger nakit alıcaksan direk git endemden al eger kredi kartıyla alıcaksan ozelden mesaj at benim aldıgım dukkanın telefonunu veriyim..
Sosyal ağlarda paylaş

15 gün garanti verdi makinada herhangi bi problem olursa diye chiplerde 1 yıl garantili sanırım[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...