Ozzytheguitar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Hazır evleri nereden alacagım? iyi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 evler daha hazır değil galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Nasıl yani? Hazır ev alabilirsin vendordan mimar olan var bi tane sımdı cok uykum var ıngılızcesını kırk denemede yazamadım ama lunanın dısında sağ tarafta 3 vendor var onlardan bırınden bole durbun gıbı bısey alyıorsun onnla yapılıyor. Bak onun turkcesını unuttum spyglass ıngılızce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 house placement tool mu diyorsun? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 kooperatife para yatirman lazim, insaat henuz baslamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 carpenter vendorların olduğu yerlerde real estate broker npcleri olur, onlardan house replacement tool alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ehehem house placement toool tabıkııı hmmm bende biliyordum eet biliyordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar