matama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Her ay bir kac tanesini alip okumaya calisiyorum sizlerin favorileri hangileri bence su an icin en kalitelisi autocar evo dada potansiyel var gibi yeni cikan car pek oturmus degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ben uzun yıllardır dergi almıyorum. Geçenlerde bi Autoshow 15. yıl özel sayısını aldım çok güzel bi kapak sayfası vardı şu oynatınca hareket eden şeyler olur ya ne deniyorsa artık. Astra sedan vardı kapakta da. Açıp doğru düzgün okumadım bile. Yinede en çok tercih edilen hangisi onu merak ediyorum belki reklam yayınlarım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ben son 3 aydır Evo alıyorum. En eğlencelisi o gibi duruyor. En azından supercar koyuyolar 1-2 tane içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Otohaber almayında diğer hepsini alabilirsiniz valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Selam, Autocar ve/veya Auto motor&sport (ilk çıktığı zamanlar çok daha güzeldi ya neyse). Yerli testleri hangisi daha az veriyorsa o da diyebiliriz :P Bu aralar netten takip etmeyi tercih ediyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Banzai alıyorum gayet güzel fakat ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 her daim www.worldcarfans.com en en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 evet worldcarfans.com internetteki en baba sitelerden biri... www.autospies.com da çok iyidir. bu ikisi yeter aslında her şeyi öğrenmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 trtuning sadece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar