Valeron Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Arkadaslar yeri burasi mi bilmiyorum ama limewire da download yapamiyorum quality hep 1 i gosterio ve hic bi arama yapinca sonuc elde etmiyor sebebini anlayamadim,bilen veya yardimci olabilecek var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bana da aynısı oluyor bir süredir. bağlanamıyor gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Şimdi denedim çalışıyor bende canavar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 cok enteresan ya,sebebinide cozemedim bi turlu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 onun problemı genelde java yuzunden. bende kac yıldır kullanıyorum lw yı yukluyorum sılıyorum bi daha yukluyorum bi daha siliyorum falan anca öyle düzeliyo. java yı güncelle. bide 4.14 dene. firewall varsa kaldır. biraz da kısmet işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 java linki var mi sizde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 4.15 betası çıkmış onu yükledim düzeldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 link var mi abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 şu iki site sana uyacaktır valeron 1 2 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 2. link gslmiş asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar