rune_xander Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 oncelikle herkese selam... beyler gene herzamanki sorunum hala kimse yardim etmedi en asagiya 4 kez actim bu konuyu ama gercekten onemli...ya map edit yapabilen biri var mi ben bir turlu yapamadim istedgimde sadece deniz bir harita.. bana tum dunya deniz olan bi harita yapmamda yardimci olabilecek biri var mi programlari kullan diceksnizde yaptim denedim ama olmadi :( lutfen yardim edin.... saygilarimla...[signature][hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz....
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 painti aç yanınada al renk kodlarını (ben öle yaptım) sonra ciz boya =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
D-ToX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 merhaba evet map edit yapan biri var ben :) her türlü map edit yapar ve sıfırdan map çizerim istediğn şekil ist ediğn düzende sorunsuz bugsuz bir harita iletişim için icq mu kullana bilrsin ICQ:15471300
Öne çıkan mesajlar