nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 gariban baki çirkefmi yapma deniz. fenerde kezmanı ve selçuğu unutmuşsun hatırlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 tümer'i de ekle cirkeflere bakiyim. bi kere de tarafsız olun dişimi kırıcam ne fanatik adamlarmışsınız be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 eagle_dnz said: çirkefler: gs: sabri, hasan, ayhan bjk: baki, burak fb: luganobaki nin ne günahı var be üstelik tümer kezman selçuk bunlar nerde? unutmuşsun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 evet türmeri de unutmuşum pardon arkadaşlar :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 prd kezmanla tümeri de sayalım tamam ama selcukta bişey yok ya ayrıca baki çaktırmadan koyup duruyor sürekli şimd geçen sene özellikle doruklardaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 benim çirkeflik anlayışım faul yapması ile ilgili değil. bana göre çirkef, hakemi aldatan, her düdükte itiraz eden, sevilmeyen, pislik adamlar tabir yerindeyse. örnek : ümit karanın bu seneki hareketleri, ali tandoğanıda katabılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 faul yapması değil tabi ama hakemin görmemezliğini kullanıyor bokunu cıkarıyor baki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 deniz, adam hitman, bırakta hakemler görmesin biraz :D baki rüştüye kafa tutmuş adam, hey yavrum hey :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Nouma kalsaydı bunlar başımıza gelmezdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 www.hasansasirma.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 nocom said: deniz, adam hitman, bırakta hakemler görmesin biraz :D baki rüştüye kafa tutmuş adam, hey yavrum hey :] :D ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bülent Korkmaz gibi bir futbolcunun kaç sene kaptan olduğu bir takımda çirkef futbolcu olmamasını bekleyemezsiniz abi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 BulletRide said: Nouma kalsaydı bunlar başımıza gelmezdi.. bide zago vardi bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 -Wissy said: Boylesine bir flame topic acik kaliyor? Hakaretler akiyor sayfalarca, hic mod yokken en azindan adminler ilgileniyordu. Saka mi bu? toggie said: Hatta banlenip de hala yazanlar var, şaka üstüne şaka yani. Ne güzel 3 tane mod var ama müdahele eden yok, tahrik var, hakaret var, aşağılama var. öncelikle gayet güncel bir konunun tartışılmasını engellemek gibi mantıksız bir harekette bulunmayı düşünmüyorum hiç. ama gel gör ki iki kelime edip tartışacağınıza yine işi hasan şaş'a hakaretler edip, insanları tahrik etmeye kadar vardırmışsınız işi. bu gidişle futbol bölümünde ancak maç threadleri açılacak ve konuşulacak. gerçi onu bile tartışmayı beceremiyorsunuz ya orası ayrı. bakın arkadaşlar, hasan şaş'ın şerefli ya da şerefsiz olduğu kimseyi ilgilendirmediği gibi, bu yargılara varıp, hakaret etmek de size düşmez. böyle bir şeye hakkınız yok. kaçınız hasan şaş'ı tanıyor? kaçınız hasan şaş ile iki kelime muhabbet etti? adam maçlarda aşırı hırslı veya çirkef oynuyor diye ne şerefi kalmış ne haysiyeti yahu? toggie ve wissy 'nin mesajlarını alıp direk güncel bir konuyu kilitlemem ya da silmem diyecektim ama devamını okudukça işin iyice çığrından çıktığını gördüm ve utandım. lütfen artık herkes kendine çeki düzen versin, çünkü böyle devam ederseniz tutumlar değişecek ve sertleşecek. konuyu kilitliyorum. tartışabileceğiniz bir konu bulup oraya yazın. birbirinize gereksiz yere kin ve nefret kusmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar