Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasan Şaş

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

-Wissy said:
Boylesine bir flame topic acik kaliyor?
Hakaretler akiyor sayfalarca, hic mod yokken en azindan adminler ilgileniyordu. Saka mi bu?

toggie said:
Hatta banlenip de hala yazanlar var, şaka üstüne şaka yani.
Ne güzel 3 tane mod var ama müdahele eden yok, tahrik var, hakaret var, aşağılama var.

öncelikle gayet güncel bir konunun tartışılmasını engellemek gibi mantıksız bir harekette bulunmayı düşünmüyorum hiç. ama gel gör ki iki kelime edip tartışacağınıza yine işi hasan şaş'a hakaretler edip, insanları tahrik etmeye kadar vardırmışsınız işi. bu gidişle futbol bölümünde ancak maç threadleri açılacak ve konuşulacak. gerçi onu bile tartışmayı beceremiyorsunuz ya orası ayrı.

bakın arkadaşlar, hasan şaş'ın şerefli ya da şerefsiz olduğu kimseyi ilgilendirmediği gibi, bu yargılara varıp, hakaret etmek de size düşmez. böyle bir şeye hakkınız yok. kaçınız hasan şaş'ı tanıyor? kaçınız hasan şaş ile iki kelime muhabbet etti? adam maçlarda aşırı hırslı veya çirkef oynuyor diye ne şerefi kalmış ne haysiyeti yahu?

toggie ve wissy 'nin mesajlarını alıp direk güncel bir konuyu kilitlemem ya da silmem diyecektim ama devamını okudukça işin iyice çığrından çıktığını gördüm ve utandım.

lütfen artık herkes kendine çeki düzen versin, çünkü böyle devam ederseniz tutumlar değişecek ve sertleşecek.

konuyu kilitliyorum. tartışabileceğiniz bir konu bulup oraya yazın. birbirinize gereksiz yere kin ve nefret kusmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...