Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Canlarım ya. xD master poisoner olanlar üzüyordur öyleyse. Ben şeyi merak ediyorum, elemental shammy'ler rogue'lara karşı ne yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 alterac valley de herşeyi yapıyorum şahsen. rogue warrior falan farketmiyor karambolda çoğunlukla birinci çıkıyorum ama arenada, wound poison+ slow poison, bitiriyor çok üzüyor. heleki orc değilsen ve stun resistin 0 sa benim gibi stunlock dan çıktıgın anlarda atabildiğin bi chain üstüne bi shock pek ırgalamıyor malesef. elemental shaman çok karambol işi. 5 vs 5 te çok iyi olur o nedenle. ama ilginç bi şekilde warriorları 1 vs 1de aldıgımda oluyor. çok acayip crt vurma şansımız var çunki. bir iki saniye içinde 6-7k dmg vurdugumuz oluyor. sonrası frost shockla kaça kaça bitirmeye kalıyor. ama rogue de clos denen bir güzellik de oldugu için rogue çok avantajlı. eninde sonunda arenada herşey cc ye bakıyor. cc si çok ve etkili olan her zaman üstün oluyor. shamanların cc diye yakınmaları da en çok bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bi ss ekleyeyim alterac da birinci olmuştum. hadi ben birinci oldum da hemen altımdaki warlockun yaptığı healing done çok acayip. sırf o yüzden almıştım bu ssi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ally 3.'su de ayni sekilde, lifedrainden dolayidir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 21312414 tane targeta siphon life, sonra başla life drain :/ bu balance mı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar