Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ortaköy veya yakınında fitness salonu.

Fly

Öne çıkan mesajlar

konu dışına açacaktım da burası daha uygun sanki

yıllık yerine aylık ödeme planı da yapabileceğimiz , duşu olan , nezih (??) , "2 bisiklet 1 bant attım ortaya öyleyse ben salon açayım" tipi olmayan bir yer arıyorum.

arkadaşım kas yapacam diyor, ben de yağlarımı eritmeye başlayayım diyorum , ikimize de olanak sağlasın.

ortaköyde oturduğumuz için kolayımıza gelir buradaki bir yer , ama yıllık 200 milyar falan isterler kesin, kaşarlı tost bile 7 ytl :

bir otobüs mesafesi veya taksiyle 5-7 ytl lik mesafede olmasını istiyoruz. istiklal'de varmış demişti arkadaşım da bir türlü bulamamıştık mesela, oralarda varsa bildiğiniz oralar olabilir.

açılış-kapanış saatleri olarak da haftasonu sabah 6-7 gibi açılsın, hafta içi de akşam 7-8'e kadar açık kalsın yeter.

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

The Marmara'nın fitness salonu var taksimde istersen, hem Taksim manzaralı :P

Spor salonu seçerken salonun büyüklüğü vs. çok önemli dğeil aslında daha önemli olan şeyler var;

Bir kere evine yakına olmalı spor salonu, yoksa iki gün sonra ulan hem yoruluyorum hem de yorulmak için yoruluyorum diye düşünmeye başlarsın.
Spor salonundaki ağırlıklar, aletler vs. mümkün mertebe yeni olmalı, her çalışmadan sonra ellerden pas yıkamak berbat bir şey.
Spor salonundaki antrenörünüz tecrübeli olmalı, hareketleri doğru yapmanıza özen göstermeli, ayrıca sağlıkçı olmalı bir tane, ya da ilk yardım bilgisi olan birileri olmalı en azından.
Antrenörünüz ya da oradaki bir beslenme uzmanı size beslenme programları hazırlayabilmeli, yağ oranınızı dengede tutabilmeli ve max. verim elde etmenizi sağmalılar.

Bir de opsiyonel olarak sıcak bir ortam olmalı, muhabbetin güzel olduğu, arkadaş ortamı olan bir salonda çalışmak oldukça keyifli oluyor ve devamlılığı sağlıyor.

Tabii bu özelliklerde bir spor salonu bulmak bırak Ortaköy'ü Türkiye şartlarında biraz zor, genelde spor salonları aslen kick box vs. antremanlarının yapıldığı yerlerden ibaret oluyor ve antrenörler yeterince bilgili olmuyor fitness konusunda.

(İşin bir de çok çirkin bir yüzü var, bir spor salonuna gidiyorsunuz, size daha ilk başladığınızda hemen protein tozları, haplar vs. satmaya çalışıyorlar, steroid kürüne gir canavar olursun diyorlar. Böyle yerlerden de mümkün mertebe kaçınılmalı bence.)

Bu arada iyi bir spor salonu için en az 100 200 ytl aylık ücret ödemek gerekiyor. Çok kaliteli olmayan ufak tefek yerler ise 30 ytl'ye kadar düşebiliyor ki ucuz diye sakın böyle yerlere gitmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...