Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

selektör version W


N-c

Öne çıkan mesajlar

Bölüm 1: Dürbün

dıdıdıdıdt dıdıdıt...

-Koduumun saati hatta koduumun sizofreni her sabah gitmiceini bile bile kaldırıyosun bni!
*miiyyyyvvv
-Ah tatlım günaydın ama şimdi işim var

gözlerini bile açmaya vakti yoktu. çok gzel bi plan olmalıydı o kadar güzel olmalıydı ki o bile anlayamamalıydı.. "O" mu? aslında olduğundan bile emin değildi.. dürbününü aldı yatağın hemen yanındaki camdan baktı uyanmadığına nerdeyse emindi ki, o çoktan uyanmış tuvalete doğru gidiyodu. saatine baktı tam olarak 4 dakika 32 saniyesi vardı hiç şaşmamıştı şimdiye kadar düzensiz görünen hayatında herşeyi düzenliydi. ve çoktan 5 saniyesi geçmişti. tuvalete girdi aynaya baktı kızıl saçlarının rengi iyice akmış adet olan kızların organı gibi iğrenç görünüyodu!

hemen kakasını yapması gerektiğini poposundaki baskıdan anlayabildi. oturdu ve o anda onun sakallarını keserken kendinden tiksinerek aynaya baktığını hayal etti rahatlamış vücuduyla kocaman bir kahkaha patlattı. bi parça tuvalet kağıdını (ki o anda ihtiyacı olan tek şeydi) uzanıp bi anda aldı fazlasıyla kaba etinin arasını sildi snra tiksinerek baktığı peçeteyi çop kutusuna fırlattı.. keşke isabet ettirebilseydim dedi.. ellerini yıkayıp tekrar dürbününün başına geçti.

Birden fazla kişiye aynı anda küfrettiği suratından belliydi. Kız hayattaki tiksindiği şeyleri biliyordu ve işine dün okul çıkışında cüzdanındaki parayı çalarak başlamıştı. Harika bir plandı kusursuz.. tek sorun evden çıkmadan önce parasının olmadığını fark etmesi olurdu oysa çocuk kendisine gelen msjlardan öylesine bıkmıştı ki bunu düşünemicei çok açık ortadaydı.

Muhtemelen güne uyanmakla alakalı bir şarkıyla başlamıştı farkında değildi ama onu tanıamk çok kolaydı çünkü gereğinden fazla rutindi. Yaptığı her şey hep bi mantık üzerindeydi ve eğer planladığı gibi giderse her şey harika olucaktı. Ama artık hazırlanmalıydı. Önünde kocaman bir gün vardı. Daracık kot pantalonunu giydi üstüne derin dekolteli bil bluz ve onun üstüne de altın yaldızları olan dökümlü bir kazak giydi. Kolyesini küpelerini taktı, saçlarını toplayıp iğrenç saç rengini örtmek için dore bi şapka taktı. Göz kalemini sürdü rujunu sürdü anahtarlarını ve onun anahtarlarını aldı topuklu dore ayakkabılarını giyip evden çıktı..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bölüm 2: Merhaba Sevgili Katil

Kadın..

“Ah zavallı kız senin ölmeni istemezdim tabii ama çok gerekiz yaşıyodun be hayatım! Ha tabi bi de benim erkeğime cevap verebilecek kadar cüretkardın. Bir tekerlek patlamasının seni 15 dkika geçiktireceğini ve sonrasında ona denk geleceğini bilemezdin tabii. Ama öyle oldu yine her zamanki gibi sokakta yürrken kafaya taktığı abuk sabuk şeyler ve havayı ona her zaman sisli gösteren perdeler yüzünden yavaş ilerledi. Ya sigara ya gazete almaya her gün girdiği bakkala girdi ama hayır umarım bakkal amca ters bir şey söylemezdi çnkü bütül planlarım ters olabilirdi.
Önce arabalı kızı öldürmesi gerekiyordu. Arabayı tam da karşılaşacakları yere çektim. Parası olmadığı fark edecek sonrada yürümekten nefret ettiği için bu köşede durup otostop çekecekti. Arabanın dikiz aynasını kendime çevirdim ve yarım kalan makyajıma devam ettim. Fondotenim, allığım, rimelim
bi Dakka!!! hayır olamaz!! Erken geldi
Evet kız erken gelmişti ve hayır yanımdan geçip gidiyordu.. olamaz olamaz hayır
“Dat datt”

-Pardon bakar mısın şekerim
*ben körüm
-hadi ordan tatlım dün gece erkeğinle sevişirken penisine nasıl odaklandığını görebiliyordum şimdi söyle bakalım şu köpek senin mi
*kimden bahsediyosun köpek derken kendinden mi? istersen benim olablirsin

Pis o..puyu ben öldürmek zorunda kalıcaktım ki köşeyi döndü.. hemen tık tık tık topuklularımla arabama bindim ve salak kız ne olduğunu anlayamadan o geldi. Kız bana el hareketi çekiyordu ve delirmiş gibiydi tam camı açtı ki benmki bacaklarını açmış yine o tatlı duruşuyla durup kafayı camdan içeri uzaattıı

Biraz konuştular ve eğer braz daha uzun konuşsalardı kızı öldürücektim ki gerek kalmadı arabaya bindi kız motoru çalıştırdı yalnız bi sorun vardı.. eve doğru gidiyorlardı. Hemen anahtarı çevirdim hızlıca bir dönüş yaptım arkalarından gitmeye başladım ilerde bir yerde araba durdu ve HAHAHAH kız çoktan çöp sepetindeydi. Şimdi her şey olması gerektiği gibiydi.. ama benim şimdi gidip sıradaki kurbanlarıma meleklik yapmam gerekiyordu.. ki zaten melek gibiyim tek amacım planımı sağlamak.. ah bebeğim senin için neler yapıyorum.."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bölüm 3: Telefon Numarası

Kadın arabasının ön koltuğunda belki 100 le belki 150yle gidiyordu. Yanında kendi gibi görünen ama yakınına bile yaklaşamayacak iki salak kız. Kızlardan neden nefret ettiğini bile bilmiyordu. Belki de onlar ölmeyi bile beceremediği iç.indi. Herneyse şimdi çok daha önemli bişey vardı. aklına takılmış çok önemli bir soru... Unutmuş olabilir miydi?

Kızlar kendi aralarında saçma sapan konuşuyorlar hangi parfümün iyi koktuğunu soruyorlardı. Oysa kadın biliyordu. Onların uzerinde snirden patlamış bir erkeğin beyaz kalıntıları güzel kokabilirdi sadece ve aramalarına bile gerek kalmadan beş dakike sonra bulacaklardı.

-hey gerizekalılar size daha fazla dayanamicam inin arabamdan!
*kızaam sen yedi glba kafaları yaa!!
-inmezseniz beyninizi çıkarıp yemek zorunda kalıcam şimdi siktirin gidin.
*ay yürü gidelim ya
-gidin sizi götten bacaklılar sk..r olup gidin

Kızlar arabadan indiler ve arkadan gelen arabaya bindiler. Arabanın markasını öğrendiklerinde onlar için çok geç olucaktı..

Öğlene kadar vakti vardı. Gidip hazırlık yapmalıydı.. her şey güzel olmalıydı.. törene az kalmıştı. Şimdiyse davetiyeleri göndermeye başlicaktı. Hepsini tek tek ama tek bir kişiye..

Lanet olası soru aklına takılmıştı! Unutmuş olabilir miydi? Hatırlayamıyordu. Evet planı kusursuzdu ama lanet olası numarayı yazıp yazmadığını hatırlayamıyordu… Kafasını arabasının camına dayadı. Hep onun evindeki cama dayadığı gibi dayanı ve hatırlamaya çalıştı. Tam o anda aklına gelen görüntü onu rahatlatmıştı. Evet yapmıştı o notu yazmış ve bırakmıştı.

“eğer sorucak bişeylerin olursa ara numaram:***********

Tanrı..”
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

başlardaki egzotik röverans, pragmatik arzuların açığa vurulması ile doruk noktasına ulaşmış fakat morfolojik öğeleri atlamışsın sanırım.yani aslında E evrensel kümesi içinde, A kümesi tüm sanatlar kümesi ise, A' kümesi de sanat sayılabilir mi?
hmm sanmam.fakat toplum genelinin bahsinden haz etmediği cinsel organlara karşı güçlü betimlemeler ve interminalen vasıfları ihtiva eden söz öbekleriyle aslında hayata biraz da hayatın içinden bakmak gerekliliğini gözler önüne sermişin. kısaca sen bu yorumdan nasıl hiçbişi anlamadıysan ben de yazıdan anlamadım. ama yine de yazıdaki tuna kiremitçi çırpınışlarını takdirle izledim.
ben anlamıom bu sanat işinden yav. valla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...