zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 manykamısnız abi pazar oldu yatın gidin hiç kalkmayın ohş...
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hafta içi çalıştığımdan bi haftasonum var günde 4 sat uyuyorum eve gleiyorum yatmak istemiyorum. gece 3 ta yaıtorum 7 buçukta kalkıyorum. (dikkat edenler aslıdna 4,5 saat olduğunu görücekler uykumun) Haftasonuda hiç yatmamaya özen gösteriyorum.. Amma velakin saat 5 oldu
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 burtonesk said: durağan işte ondan. ikizlere takke dsfs
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yok cici bi reklam yazarı o sadece dimi lan fsd
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 dellendirme insanı geceyarısı geceyarısı (oha uymadı)
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 evet. yakında seni yazıcam reklamlara. pati kardeşielrimizide oynatıcam ehe hani vardıya bitane reklam ofis çalışanları yok KOBİ ler falna dans ediyo muahha ondan bitane daha yapcam (:
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ZaugnaKhaldun said: alkol alkol alkol deyince aklıma geldi, trafikde önüme geçmek isteyen bir arabaya yol verdim adam ışıklarda durup teşekkür etti arabadan indi bagajdan 70 lik beylerbeyi rakısı çıakrttı hediye etti bana :D duruyo şuanda :D yarına artık (:
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 İçersen organlar gg. Benden söylemesi..
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 zydar said: ZaugnaKhaldun said: alkol alkol alkol deyince aklıma geldi, trafikde önüme geçmek isteyen bir arabaya yol verdim adam ışıklarda durup teşekkür etti arabadan indi bagajdan 70 lik beylerbeyi rakısı çıakrttı hediye etti bana :D duruyo şuanda :D yarına artık (:Ahah süpermiş
Öne çıkan mesajlar