Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 kaç iso ki o hiç o kadar kötü foto elde etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 en alttaki. 3200 den de sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 o uzun süreli tripodlu çekim için, long exposure u falan açman lazım zaten 800-1600 isodan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 şu an pil şarjda. bitsin biraz daha kasıcam. en azından bi expert olsam bu gece yeterli. :) işte moralim bozuk ama yine sanırım benden kaynaklıdır diye düşünüyorum zira telefonla daha iyi bi görüntü bile alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ISO 1600 bile çok yüksek, üstüne hiçbir zamanda çıkma. performans bekleme en azından. D3 bile zar zor çıkıyor ki piyasadaki en iyi iso performansı d3'te. Ben d200 ile iso 800 üzerine çıkmıyorum. Kit lens alıpta ıso'ya yüklenmekte çare diil ayrıca. F1.8-1.4-1.2 bir lens al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 3200 ISO Nikoncular bunlara bakarak günde 2 dakikalarını ağlamaya ayırlasalar becerirler Canon'a geçmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ha bunun yanında, iş maksadıyla yapıyorsan zaten 640'ın bile üzerine çıkman sağlıklı değil esasen. (30D 800'de mis gibi çeker tabii) Işık çok kötüyse ama anı görüntlemek istiyorsan iyisiyle kötüsüyle çıkacaksın 1600 ve üzerine. Bunun yanında gren'in yarattığı ruh hali bambaşka olduğu için kullanılabilir tabii, ama sonradan eklemek daha mantıklı gibi. Nikon greni tatlı ama tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Fazla iyiymiş 3200 için :) İşte Canon nikon değilde, olay CCD-CMOS sensor olayı. Cmos sensorda gren olsa bile güzel görünüyor, CCD sensorde ise renkli gren oluyorki berbat ediyor foto'yu. D3-D300'de Cmos sorun olmaz ama, CCD sensorlulerde oluyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 @alexiseptimus: canoncular buna bakarak ne kadar ağlayacaklar acaba efendim? iso 3200orjinal boyut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Bir nikoncu olarak bende ağlamak istiyorum fotoya, özellikle konu odağına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sony cybershotim var ben her halde agliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bende ağlamaya başladım şimdi. bende beceriksizlik var çünkü onu farkettim eheh. neyse zamanla geliştiririm herhalde. makineyi tanırım zamanla hem. nasıl 3200 o ya. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 nikon'un resmi sitesinde verilmiş bir sample image, güvenmeyin diyebilirim. üstelik benim makinem eski, D3'le yarışmaz. 1D's MK III'ün sample imagelarından gelin. sonra tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Chiptech said: @alexiseptimus: canoncular buna bakarak ne kadar ağlayacaklar acaba efendim? ha üstelik beyazayarı falan da yok benim fotoğrafların. hatta göbek atarken çektim onları. burda ışıklar falan pro son derece. düşün imkansızlıkları. CANONDAHAIYI.YAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 öte yandan TIPA ödüllerinin 1. (D3) ve 2.(D300) DSLR'ının Nikon'dan seçildiğini belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Olay ISO ise, piyasanın en iyisi D3. 1D's MK III 21mp olması ve Autofocus'u ile öne çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 yani açıkçası ISO çok büyük bir dert değil konser çekimleri ve flaşsız çekim dışında. Dertse bile gren noise düzelten sürüyle yazılım var, mis gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 d80 güzel. şımarıklık etmeyelim. iso demişken. hepimiz photoshop bilen insanlarız bi sorun varsa orada halledersin. iso zaten küçük tutulur yahu yükseltirsen kalite bozulur(yani ben az ışık olan yerlerde de isoyu yüksek tutmam hiç)... az ışık olan yerlerde; isoyla oynamak yerine diyafram enstantene değerlerini uygun tutarsan(ki bu deneyimlerle, uğraşmakla elde edilir) istediğin kareyi elde edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 unac said: az ışık olan yerlerde; isoyla oynamak yerine diyafram enstantene değerlerini uygun tutarsan(ki bu deneyimlerle, uğraşmakla elde edilir) istediğin kareyi elde edebilirsin. esasen tam tersi istediğin kareyi elde edebilmek için ISO var. diyafram ve enstantane değerleri ile düşük ışıkta istediğin kadar oyna kalbi atan bir şeyi çekmeye çalışıyorsan sadece alan derinliği ve bulanıklığı değişken bir kare elde edebilirsin. ama yok "7.1'e ne gerek var 4.0'e ineyim, 1 yerine, 0.3'le çekeyim, çok şey farkediyormuş gibi olsun, ama hiç bir şey değişmesin." o başka. bunun yanında tripod yoksa eli titreyen vatandaşları da ele alalım, hadi elleri titremedi 200mm'nin üzerinde çalışıyor vatandaş, ne yapacak? ISO'yu kökleyecek. that's the way it is. yee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 tripod lazım bana bu arada nerden alayım hayyamın oralardan mı kadıköyde war mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Gitzo, Manfrotto, başka bir marka düşünme bile. Kamer Ithalat'tan alabilirsin inanılmaz fiyatlara, Hayyam'a sorarsan tarif ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Eyws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 okadar d80 aldık demoralize etmeyin adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Nickini King O Floss diye okuduğum için yazıyorum bunları. D80 alanlar üzülmelidir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 etme bak. yapma etme. mutluydum lan. ayrıca diş iplerinin kralıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar