Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swg Modification

Darksun

Öne çıkan mesajlar

Swg Mods By X70

Bildiğiniz gibi her oyuna eğlence olsun diye 3rd party modifikasyonlar geliyor.Buda onlardan biri, yaptığı şey ise oyun içindeki skin ayarlarıyla oynayıp oyuna ayrı bi hava vermek =P
Kesinlikle hack le alakası yok, sadece gördüğünüz şeyleri değiştirmeye yarıyor.Sanırım karşı tarafında sizi görmesi için aynı dosya lazım.Bone armor,chitin,composite gibi armorların görüntüsünü değiştirip mandalorian, tie fighter pilot suit gibi şeylere çevirebiliyorsunuz. Boktan mouse droidiniz AT-AT yapabiliyorsunuz eheha
İyi eylenceler =p

(orjinal dosyaları saklamayı unutmayın derim
zire oyuna orjinallerini koyarlarsa çok başınız ağrır =) )[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

:lol:
süper birşeyde gerçek bir jedi görünce elinde saber gerçek mi modifiyelimi nerden anliycaz :)[signature][hline]Ogoed in Eclipse Galaxy

Mastered Professions :
Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Musician / Image Designer / Medic / Doctor
(14 Total)
Sıradaki : Teras Kasi ..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darksun, 19 January 2004 23:33 tarihinde demiş ki:
Sanırım karşı tarafında sizi görmesi için aynı dosya lazım.

başkaları senin gibi göremez kısaca stream :)

sen adamı composite setle goruyosun
adam kendisini mandalorian setle goruyo :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Pre UO:R Shard
Sosyal ağlarda paylaş

iyide ogo dioki bunu yaparsam karsima cikan adam in dogrumu degilmi anlamam zor doru soluyo cunku karsidakindede ayni program varsa ikinizde birbirinizi jedi olarak gorur. muallak bi durum olusur, emin olamazsin.[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunları yüklediğim an karşımda pearce veya arna gibi bu dosyaları yükleyen varsa onların elindekini saber olarak görürüm.

Ee bu durumda gerçek bir saber mi değil mi anlıyamam.

Ps. ayrıca ben bu dosyaları yüklediğim an Vibro knuckler ların hepsini lightsaber olarak görücem. Sadece kendi elimdekileri değil.

[signature][hline]Ogoed in Eclipse Galaxy

Mastered Professions :
Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Musician / Image Designer / Medic / Doctor
(14 Total)

[Bu mesaj Stream tarafından 20 January 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lion_Strimple, 20 January 2004 15:37 tarihinde demiş ki:
Yakinda paranoya baslar sizde heheh.

eheh çoktan başladı bile.

lion bu arada bir kaç satır imza ayarla ya. mesaj attığın belli olmuyor hele tek satır post atınca arada kaynıyo gidiyo :)[signature][hline]Ogoed in Eclipse Galaxy

Mastered Professions :
(14 Total)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 20 January 2004 15:29 tarihinde demiş ki:
doru soluyo cunku karsidakindede ayni program varsa ikinizde birbirinizi jedi olarak gorur.

hmm bunu denemek lazım
belki iki kişide aynı program olsa bile normal gözüküyodur

mesela uoassistte kendini dragon yapabiliyodun ama karşı taraf uoassisti olsa bile normal olarak görüyodu seni

said:
Stream, 20 January 2004 15:31 tarihinde demiş ki:
ayrıca ben bu dosyaları yüklediğim an Vibro knuckler ların hepsini lightsaber olarak görücem. Sadece kendi elimdekileri değil.

eger öyle oluyosa bu tk populasyonunda kafayı yer insan :)

[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Pre UO:R Shard

[Bu mesaj Popeye tarafından 20 January 2004 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

uoassistin onu yapma mantığı farklı bunun ki farklı.

UO olarakda mesela ultima dizininde bulunan mullardan human_body yi dragon ile değiştirirsen oyundaki herkesi dragon olarak görürsün. Çünkü oyun human_body gördüğü zaman muldan onun grafiğini ekrana yansıtır.

SWG de bu olay var. Dosyayı değiştirdiğin için oyun vibro knuckler gördüğü zaman dosyalardan vibro knucklerın görünüşünü çeker ve buda değişitirilmiş olan ls grafiği olur.[signature][hline]Ogoed in Eclipse Galaxy

Mastered Professions :
(14 Total)

Sosyal ağlarda paylaş

Anlamadım ama karşındaki light saber çekmiş jedi ise, tab ile target edebilirsin, zaten fs slotu açık olan da Patrik salağı haricinde açıkta gezmio, dağda taşta tek başına takılıyo...[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter, Teras Kasi Warrior
Ex-Master Creature Handler, Ranger
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stream, 20 January 2004 15:31 tarihinde demiş ki:
ben bunları yüklediğim an karşımda pearce veya arna gibi bu dosyaları yükleyen varsa onların elindekini saber olarak görürüm.

Ee bu durumda gerçek bir saber mi değil mi anlıyamam.

Ps. ayrıca ben bu dosyaları yüklediğim an Vibro knuckler ların hepsini lightsaber olarak görücem. Sadece kendi elimdekileri değil.

Dosyaları koydunmu elinde vibroK olan herkesde saber varmış gibi görüyosun sesler hareketler herşey aynı jedidan hiçbir farkı yok sadece kırmızı şeritler var okadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...