Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 selamlar, Başlıktada belirttiğim gibi bana ''sobranie london cocktail'' sigarası lazım..türkiye'de nerden bulurum yada varmıdır.yurtdışına giden yada dönen birini bulamazsam netten alabilceğim bi yer varmıdır? şimdiden sağolun not:kişisele açtım kişisel bi sorun benim için.ayrıca sigara kullanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 herkezin kafasındaki sorular. -kime alcan :D -kşisel sorun derken? soruna gelince, hiç bir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Yakın bir arkadaşım arıyo da bulamadı bi.bana söyledi.bende soruyorum da bulamadım henüz birşey.onun derdi benim derdim gibi bişi oldu. sigara içmeyen biri olarka acaba bu sigara nedir ne değidlri merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar