Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İdoc macerası

Whitehaven

Öne çıkan mesajlar

Bugun saat 3 civarı dharma dan aldıgım bir mesajla evin idoc oldugunu orendim tabi sagolsun evi buyutmeme yardımcı olcaktı :) luna banka gittigimde knight ve vienlor xalon la karsılastık dedik gidiyoruz hep beraber gidelim eve baktım guzeldi baya tepesinde ranger sleevesler potted nesneleri felan dedik iyi gorunuyor.Tabi o arada herkes hide olmaya calısıyor hatta payalasım bile yapıyorduk sora bir baktım name kısmında idoc yazıyor orda koptum allahtan sabahlamadık ev kurcaz diye baya guldum bugun :-) dharma kızma sakın ama cok komikti napiyim

bakınız: ne umutlar cumlesi :-p

[Bu mesaj Whitehaven tarafından 17 January 2004 04:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

yani tabi benim finallerim dolayısıyla çok uykusuz olmam, ve idoc olayında bi yer kapmaya çalışıp da bulamamış olmam kendimi biraz kaybetmeme yol açtı.
(tamam biliyorum bunun bahanesi yok, acaip bi sazanlık yaptım :-p )
tarih yazmış bulunuyorum. eğer adam bizi izlediyse çok gülmüştür, çünkü ben thief/mage charımla ordaydım, kolaylıkla hide oluyordum, ama diğer arkadaşlar öyle değildi ve onları invis etmek için devamlı büyü yapıyordum. yaklaşık bi 5 dakka böyle geçti.
sonra allahtan bizimkiler farketti de sabaha kadar beklemedik :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuc cok vahimdi heh sorada bir eleman gelmis dharmanın dedigine gore scriptermıs arkadas hani olma olasılıgıda var gibiydi adam geldi herkes bekliyor dustugu anda cat diye koydu bir ev sokkk dannnn!! kimse bisi alamadı bir kac potted ve ole dandik seyler eheh Sansıma bir black dye anca alabildim :)
Sosyal ağlarda paylaş

adamın nicki vasmatrixti, ölsem unutmam o nicki, o herif yaklaşık olarak 3 spot aldı benden
hayatımda o kadar hızlı ev dikip aynı anda lootlayan biri olabileceğini sanmıyorum
adam utanmadan bi de dalga geçti
zaten ben o geldiği an sölemiştim, bu herif buraya geldiyse iş çıkmaz diye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...