Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Bugun saat 3 civarı dharma dan aldıgım bir mesajla evin idoc oldugunu orendim tabi sagolsun evi buyutmeme yardımcı olcaktı :) luna banka gittigimde knight ve vienlor xalon la karsılastık dedik gidiyoruz hep beraber gidelim eve baktım guzeldi baya tepesinde ranger sleevesler potted nesneleri felan dedik iyi gorunuyor.Tabi o arada herkes hide olmaya calısıyor hatta payalasım bile yapıyorduk sora bir baktım name kısmında idoc yazıyor orda koptum allahtan sabahlamadık ev kurcaz diye baya guldum bugun :-) dharma kızma sakın ama cok komikti napiyim bakınız: ne umutlar cumlesi :-p[Bu mesaj Whitehaven tarafından 17 January 2004 04:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 . [Bu mesaj Whitehaven tarafından 17 January 2004 04:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 :) (bkz: "O ev çökmez" maceraları)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 yani tabi benim finallerim dolayısıyla çok uykusuz olmam, ve idoc olayında bi yer kapmaya çalışıp da bulamamış olmam kendimi biraz kaybetmeme yol açtı. (tamam biliyorum bunun bahanesi yok, acaip bi sazanlık yaptım :-p ) tarih yazmış bulunuyorum. eğer adam bizi izlediyse çok gülmüştür, çünkü ben thief/mage charımla ordaydım, kolaylıkla hide oluyordum, ama diğer arkadaşlar öyle değildi ve onları invis etmek için devamlı büyü yapıyordum. yaklaşık bi 5 dakka böyle geçti. sonra allahtan bizimkiler farketti de sabaha kadar beklemedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 eheh iyi fikirmiş[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ROFL! name de yazdığını yeni farkettim :D *!Yüzü kızarık şekilde kaçar*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 demek tek uykusuz kalan ben diilmişim :-p halfmumi de uykusuz kalmış kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Dangous of colapsing yanlız =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ahahaha çok güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Bu da layt ın beni cagırmasıyla gelisen bir trajedi diyim artık durum kotu :) herkes cılgın gibi ev arıyor abuk bir yerde ev bulmustuk megersek tek degilmisiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Knight da geldi varsa gelcek olan suan acalım gate :) heh nasılsa dunya malı kimseye kalmaz kapalım bisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 evet sonuclari alalim ? gecen gun ben bi 5 dakkaligina ayrilmistim geldigimde talan olmus uhu[signature][hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Sonuc cok vahimdi heh sorada bir eleman gelmis dharmanın dedigine gore scriptermıs arkadas hani olma olasılıgıda var gibiydi adam geldi herkes bekliyor dustugu anda cat diye koydu bir ev sokkk dannnn!! kimse bisi alamadı bir kac potted ve ole dandik seyler eheh Sansıma bir black dye anca alabildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 adamın nicki vasmatrixti, ölsem unutmam o nicki, o herif yaklaşık olarak 3 spot aldı benden hayatımda o kadar hızlı ev dikip aynı anda lootlayan biri olabileceğini sanmıyorum adam utanmadan bi de dalga geçti zaten ben o geldiği an sölemiştim, bu herif buraya geldiyse iş çıkmaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar