Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yasar amcayi cagirin turk gencligi ona operasyon nasil yapilir ogreticek yarinda kara kuvvetlerindeyim ilker pasaya terorizmle ilgili brifing vericem paticik ustunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 AB yıkılacak ABD de iç savaş çıkacak komplo teorileri yüzyılın klişesi oldu. AB'ye birşey olmaz merak etmeyin daha yeni kuruluyor ne dağılması. Entegrasyon yanlısı partiler birbir iktidara geliyor. (Fransa hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 fransa dedimmi akar sular durur merkel i anlarim sert durusu ile ulkesinde seveni var ancak su gecen yillarda olan 3 secimden cikan insanalri anliyamiycam 1-)bizim millet akpyi nasil yeniden secti 2-)amerika bush u nasil 2. donem yeniden secti 3-)fransizlar sarkozy yi nasil secti yasasin neoconlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 1 ekmek 2 intikam 3 karisma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 1- Tayyip'in karşısına Türkiye'nin en anti-patik 2 adamı çıktı 2- Bush'Un karşısına karısının parası ile bir yerlere gelmeye çalışan karizması sıfır, yalancı bir herif çıktı 3- Sarkozy kim gelse ezerdi adamda bir Fransız'ın sahip olabileceği en üst düzeyde karizma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Slat said: Kürt sinek avlarlar artık girerlerse.. ho$ bi laf degil sen bu durumda butun kurtleri kefeye koyuosun.Cok ince ve basit bir ayrinti belki ama yanli$ bence,duzeltmen dilegiyle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Nasıl bütün Kürtleri aynı kefeye koyuyorum? Bütün sinekler Kürt müdür? Bütün Kürtler sinek midir? Herşeyin altında birşey aramayın isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Kurt sinek avlarlar ne demek ya ? Oraya kurt vurmaya mi gidiyolar,terorist vurmaya mi gidiyolar? Bence soylemek istedigin $eyi daha duzgun anlatirsan yanli$ anla$ilma olmaz,ben bi$i arami$ degilim altinda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 PKK lı sinek dersen daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Barzani'nin Kürt kedisi saçmalığını referans alarak Kürt sineği diye yazdım ama madem bu kadar alıngansınız, editliyorum.. Oh tamamdır Kürt sorununu hallettik arkadaşlar edit: Bundan alınan sinek varsa pm le vızıldasın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 anlayi$in icin sagol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Valeron said: Kurt sinek avlarlar ne demek ya ? Oraya kurt vurmaya mi gidiyolar,terorist vurmaya mi gidiyolar? Bence soylemek istedigin $eyi daha duzgun anlatirsan yanli$ anla$ilma olmaz,ben bi$i arami$ degilim altinda . kürt vurmaya gidiyorlar tabi. yalan mı? kürt eşit değildir terörist terörist eşittir kürt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 özel timlere bayılıyorum abi delta forca büyüdüm ben nasıl bir hazdır uf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 MrMarvelous said: kürt vurmaya gidiyorlar tabi. yalan mı? kürt eşit değildir terörist terörist eşittir kürt :D hic seninle kavga edemicem dostum $ayet bunu ciddi soylediysen biraz vizyonunu geni$ tutmani oneririm .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 terörist=terörist kürt=kürt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ıraklı kürt=türk düşmanı kürt ıraklı türk=türk bazı kürtler=terörist teröristlerin hepsi=kürt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kürt = terrörist diyenlerer eşit degildir türk. Hani türk olunca insanın milliyetçi olması gerekiyor, faşist veya ırkçı değil. O bakımdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 MrMarvelous said: Valeron said: Kurt sinek avlarlar ne demek ya ? Oraya kurt vurmaya mi gidiyolar,terorist vurmaya mi gidiyolar? Bence soylemek istedigin $eyi daha duzgun anlatirsan yanli$ anla$ilma olmaz,ben bi$i arami$ degilim altinda . kürt vurmaya gidiyorlar tabi. yalan mı? kürt eşit değildir terörist terörist eşittir kürt :D mesela benim kafam matematiğe pek basmaz o yüzden matematikle ilgili pek konuşmam.. anlamadığım mevzularda yorum yapmam ileri geri konuşmak yerine laf nereye gider bilmemek yerine susmak daha büyük erdemdir.. o terrörist = kürt diyorsun ya doğuda şehit olan mehmetcik kürt kardeşlerimiz yokmu ? o terörislerin içinde türk yok mu ??? çok hassas konularda yazarken çok dikkat etmek lazım şayet o sineğin ısırdığı birisini farkında olmayarak fena yaralayabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Turkiye'de aktif pkklilarin cogu Turk.Mrmarvelous cok iyi sacmalamissin. edit: Secere olarak turkler.yoksa turklukle bir alakalari kalmamis zavalli insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 O adam sen türk olduğun için öldürmüyor sanki seni de bana ırkçılık yapmayın diyorsunuz... Faşoyum ben o zaman var mı bi diyeceğiniz? İnsanlık tarihi boyunca bütün anlaşmazlıklar savaşla, ırkçılıkla insanlar arası ayrımla çözülmüş. Bugün bizim başımıza gelince biz niye yumuşuyoruz? Hükumet azıcık karakterli olsa, askere en başından verirdi yetkiyi asker de Irakta taş üstünde taş bırakmazdı, pkk diye bi sorun da kalmazdı... İsrail 1 askeri kaçırıldı diye filistinde taş üstünde taş bırakmadı. Devlet dediğin böyle olur. Kodun mu oturtacaksın. Bu işler böyle çözülür. O senin toprağına sızıp bulduğu kalem pillerle falan yaptığı bombayla askerini şehit ediyorsa, sen onun yedi ceddini öldüreceksin ki pes etsin. 87 den beri dandik bi kürt topluluğunun koskoca bi ülke tarafından yok edilememesinin tek sebebi sizin gibi globalizm, insanlık, her birlikte yaşam gibi zırvaların savunulmasındandır. Dağda yaşayan insanlıktan çıkmış kürt bile çıkıp dünyaya " bize ırkçılık yapıyorlar" diye duygu sömürüsü yapmasını biliyo. sen devlet olarak buna sert cevabını vermediğin için bütün dünya da başına üşüşüyo sen faşo musun ırkçı mısın dokunma bu adamlara diye. sizin gibi enteller de bunu doğru kabul ediyo hayret bişey Bu sorunu çözmek istiyorsan, doğuda kan akmasını durdurmak istiyorsan bi seferde eşşek gibi kan akıtıp bitirirsin bu olayı. Kurunun yanında yaşta yanıcak biraz. Doğuda köyde tarla biçen kürt gece jandarmayı bombalıyo, ertesi gün tarlasına geri dönüyo. Askerin istihbaratı da bi yere kadar, nerden anlasın kim terörist kim değil. Önce ırağı temizleyecek. Iraktaki ana damarı kesince ülkede kalanlar kendilerinden yok olur zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Olivies said: Turkiye'de aktif pkklilarin cogu Turk.Mrmarvelous cok iyi sacmalamissin. edit: Secere olarak turkler.yoksa turklukle bir alakalari kalmamis zavalli insanlar. Meclise girmiş adam soyadı Türk diye türk mü oluyo? Türk, ulutürk, türksoy falan gibi soyadı taşıyanların %99 u türk diildir valla topluma karışabilmek için almışlar zamanında bu isimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yerlere vurmuşsunuz ırkçılığı faşizmi ama biyere kadar birazcık yapmak gerekebiliyo, size ırkçılık yapana "ı ıh ben insanım öyle aptal şeylerle uğraşmam bu demokrasiyle hallolmalı" der ve meclisle bu konuyu tartışırsanız, "...says the man in the air-conditioned room" olayı olur. Orda insan öldürülüyo hayvan değil, insan hayatının önemi meclis tartışmasından mı önemsizmiş? Nefs-i müdafa derim... hakkaten o kürtleri gördükten sonra, veya youtube'da kürt vatandaşlarının mesajlarını gördükten sonra neler düşünüceksiniz merak ediyorum Bütün türklerin aklında da atatürk'e ana avrat saydırma hobisi oluşmuş, damarımıza basmanın en iyi yolunu öğrenmiş cahil insanoğulları. Hitler yahudiler hakkında ne düşündüyse, şahsen ben de onları düşünüyorum kürtlerin 60% 'lık kesimi hakkında. (gereksiz kesim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Orda olup biteni gözleriyle görüp yaşamadıkları için bu hadar rahatlar. Modern hippilik gibi bişey bu yaptığınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bana savaşarak %100 çökertilmiş bir terörist grup göstersene dünya üzerinde. çok bilgisizim sanırım ben gösteremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bize göre terörist onlara göre özgürlük savaşçısı.Çeçenlerde rusyaya göre terörist bize göre müslüman kardeşlerimiz.Meseleye her zaman tek taraflı bakılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar