Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticiksel Halısaha Maçı v.51

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

olm adamlar resmen fenerli, 2 defa yandan ildenizin kontrolsuz girisiyle yere serildim. birinin hatirasi kaval kemigimde koca bir sisik.

digeirnde de kaleciyle karsi karsiya sut cekerken adam ayagima kaydi, ondan sonra sekmeye basladim zaten.

skordan gollerimizi silmek falan yakismadi ama hic. hele guzel futbol adina hic bir katkida bulunmayip, ilerde bir kisiyi birakip 7 ofsayt golu attiktan sonra bize cirkef demek... anca fenerlilerden beklenir.
Sosyal ağlarda paylaş

haha 11-11 2 gol tartışmalı yazcaktım c/p'ler yaparken aklımdan çıkmış,hehe elim öle gitmiş
bu arada tartışmalı gollerden biri aslında o kadar da tartışmalı değil
barajı beklemek zorunda değildi khala hadi ona eyw
ama maçta 11 kişi durup khala tek başına kornere doğru giden topu alıp boş kaleye gol atınca sayılmaz=)
Sosyal ağlarda paylaş

holy devam etti mi görmedim de ben de delanın yanındaydım adam faul var penaltı falan dedi ki kendisi ceza sahasına düştükten 5dk sonra girdi
ben delanın başıdna bekledim delayı orda biçen sanırım ildenizdi o da orda bekle bizimkiler foul var diye geri de koşmadılar kimse topa atak yapmadı sen tek başına oynadın orda=)
Sosyal ağlarda paylaş

benim için satıyo kadroya almayın diyenler sıraya dizilsin.

demin emreyle msn'de konuşuyoduk. o söyledi sen banlısın gelemezsin maçlara diye. ben, unutulmuştur 5 sene oldu, daha 16 yaşındaydım o zaman 2 maç satmış bulundum, ikisi de kız meselesiydi diye gayet iyi niyetli şekilde oynarım oynarım diyodum ki unutulmamış paticik ahalisi tarafından satışım. herkesten tekrar özür dileyerekten, paticik maç kariyerime beyaz bir sayfa açma isteğim doğrultusunda oynamak istiyorum arkadaşlar. 5 sene ihraç edildim işte yahu yeter =P bu sözlerim özellikle fizboza. çünkü en çok o sinirleniyodu ben satınca eskiden hatırlıyorum ehm. tekrardan 5 sene öncesi için özür diliyor, aklımı başıma aldığımı belirtiyor ve bir daha satan ölsün diyorum. yerseniz =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...