khala Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 11-11 bitti maç 2 golümüzü saymamışınız kınıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Olm maç berabere bitti lan paçozlar B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 olm adamlar resmen fenerli, 2 defa yandan ildenizin kontrolsuz girisiyle yere serildim. birinin hatirasi kaval kemigimde koca bir sisik. digeirnde de kaleciyle karsi karsiya sut cekerken adam ayagima kaydi, ondan sonra sekmeye basladim zaten. skordan gollerimizi silmek falan yakismadi ama hic. hele guzel futbol adina hic bir katkida bulunmayip, ilerde bir kisiyi birakip 7 ofsayt golu attiktan sonra bize cirkef demek... anca fenerlilerden beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 7 gol attım dela benim attığımın 5 katı kadar kaçırdı, canı sağolsun her zaman takımımda yeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 haha 11-11 2 gol tartışmalı yazcaktım c/p'ler yaparken aklımdan çıkmış,hehe elim öle gitmiş bu arada tartışmalı gollerden biri aslında o kadar da tartışmalı değil barajı beklemek zorunda değildi khala hadi ona eyw ama maçta 11 kişi durup khala tek başına kornere doğru giden topu alıp boş kaleye gol atınca sayılmaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kornere cıkmadı top tuttum orda holy devam etti pozisyona delikanlı yiğit çık açıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 holy devam etti mi görmedim de ben de delanın yanındaydım adam faul var penaltı falan dedi ki kendisi ceza sahasına düştükten 5dk sonra girdi ben delanın başıdna bekledim delayı orda biçen sanırım ildenizdi o da orda bekle bizimkiler foul var diye geri de koşmadılar kimse topa atak yapmadı sen tek başına oynadın orda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 aman neyse boşver nolcak gittik oynadık eğlendik geldik ha 11-11 ha 11-9 ha 11-10 farketmez ya=) bu arada delanın ayak hakkaten fena gitmiş anlattı delaya da ayrı geçmiş olsun o zaman bi sonraki maça kadar toparlan dela=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bizim takıma 1 koşan adam yeterli olur aynı takım cıkarız sahaya. kender e değinmek istiyorum adam yüzde yüzlük 10 tane top çıkardı helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kadrolar değişebilir gelen adamlara göre kadro kuruyoruz farklı farklı aynı kadrolar üzerinde güçlendirmeye gitmiyoruz hiç=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 aslında paticikten 3 takım falan çıkarabilsek paso maç yapsak, sezon sonunda şampiyon takıma ödül olsa nası olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Bu hafta ayarlıyalım yine Seren bu hafta gelemezse bi dahaki hafta gelir adam bulunur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 tmm rapor fln yazıcam ben bu gece bitirirsem bu gece bitmesse yarın akşam fln yine adam listesini herbişiyi belirleyip aççam topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 bu threadi indirdim. yenisi açılınca onu sticky yaparız cavanagh. ben oynamazsam sticky de yapmam bu sefer. threadi siler açanı banlatırım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 cavanaghi ilgilen kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 abi diğer maçta kaleye direk talibim ona göre kurun takımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Kaleciler sağlam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 alın göztepeye bu sefer maçtan en az 3 saat önce ymeeğimi yemiş olacam :) modadayken iyiydi zaten modaya gelene kadar eritiyorduk da evin dibinde maç olması hafiften bozdu beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 abicim açıcam da önce bi msn'den fln yoklama yapıcam ona göre açıcam yeni topiği kankalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 benim için satıyo kadroya almayın diyenler sıraya dizilsin. demin emreyle msn'de konuşuyoduk. o söyledi sen banlısın gelemezsin maçlara diye. ben, unutulmuştur 5 sene oldu, daha 16 yaşındaydım o zaman 2 maç satmış bulundum, ikisi de kız meselesiydi diye gayet iyi niyetli şekilde oynarım oynarım diyodum ki unutulmamış paticik ahalisi tarafından satışım. herkesten tekrar özür dileyerekten, paticik maç kariyerime beyaz bir sayfa açma isteğim doğrultusunda oynamak istiyorum arkadaşlar. 5 sene ihraç edildim işte yahu yeter =P bu sözlerim özellikle fizboza. çünkü en çok o sinirleniyodu ben satınca eskiden hatırlıyorum ehm. tekrardan 5 sene öncesi için özür diliyor, aklımı başıma aldığımı belirtiyor ve bir daha satan ölsün diyorum. yerseniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 çok pis satmışın mumu affederler mi bilemem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ben sattığımı kabul edip özür diliyorum işte. artık top onnarın elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 maç sonu toplu resmimiz efendim=) üst sıra soldan sağa:dela, kender, griz, dralnu, arcane, eshreff, khala, cavanagh alt sıra soldan sağa:wishmaster, fizban, holy, fizbanın +1, babacum ışık saçmışım resimde=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 zuha gozum kapali cikmisim, iyi bari ilk flasta cekildi zannedip kareden cikiyodum az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar