ulfang Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yeni aldığım ekran kartını bilgisayara taktım (ati radeon 2600xt gddr4 pci-ex) driverlarını falan yükleyip restart attığımda ses gelmez oldu makineden ses kartımda creative sound blaster audigy aradaki olayı anlamadım ben varmı çözüm üretebilecek olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Kaynar su dök. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Donanım Yöneticisinde, herhangi bir kartın özelliklerine baktığında, "Çakışma Var" yazıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 @ ekmek:garbage a açsam neyse sabahtan beri uğraşıyorum be abi hayır iki aygıtta normal çalışıyo gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ses kartının slotunu değiştirip dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 evet ethernet kartıyla ses kartının yerini değiştirdim nihayet ses geldi SAĞOL EKMEK ! sdgas4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar