Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce karşı cinsten dost olur mu?

Pakize

Öne çıkan mesajlar

said:
Ra_d, 19 January 2004 12:44 tarihinde demiş ki:
said:
Nefr, 19 January 2004 12:32 tarihinde demiş ki:
Aman ha, tereddüte düşecek zamanı çoktan geçmişsin bence, "ulan 10 senedir tanıdığım kıza platonik duygular besliyor muyum, o bana besliyor mu" moduna girmek anlamsız sırf bu durum normal gelmiyor insanlara diye.

ya yok ben kendimden eminim zaten.ama pink öle bi kesin konuştu ki.hani "onda acaba böle bi durum söz konusu mu?" diye düşündüm bi an.ama olamaz.

bende oyle bir durum soz konusumu?
Hmmmmmm:)
Ben asik oldummu saklayabilen tiplerden deilim malesef en kotu huyumdur bu benim...
Hele 10 sene tanicam falan filan uzun zamandir seviyim ama bi sey soylemeyeyim yok oyle sey ...
aninda anlasilir ,yuzume bakan anlar be....
Ayrica duygularima da cok sahibimdir 10 sene tanigim adama asik olup olmadigimi da anlarim,bunu tahlil edebilirim...
Ama sunu da soyliyim bir erkekle ayni yataga girip uyursam o benim arkadasca olan masumane, sevilesi tatli sey dunya'nin sekeri ,abisi gozuyle gordugumden deildir...
Bilmem anlatabildim mi?
Ama diyorumki demekki benden de saf kizlar da varmis:-P[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...

[Bu mesaj PiNk tarafından 19 January 2004 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNk, 19 January 2004 20:29 tarihinde demiş ki:
Ben asik oldummu saklayabilen tiplerden deilim malesef en kotu huyumdur bu benim...
Hele 10 sene tanicam falan filan uzun zamandir seviyim ama bi sey soylemeyeyim yok oyle sey ...
Ayrica duygularima da cok sahibimdir 10 sene tanigim adama asik olup olmadigimi da anlarim,bunu tahlil edebilirim...
Ama sunu da soyliyim bir erkekle ayni yataga girip uyursam o benim arkadasca olan masumane, sevilesi tatli sey dunya'nin sekeri ,abisi gozuyle gordugumden deildir...
Bilmem anlatabildim mi?
Ama diyorumki demekki benden de saf kizlar da varmis:-P

:lol:
yanlış anlamışsın.ben o derken arkadaşımdan bahsediyordum. "hani onda böyle bi durum söz konusumu?" derken acaba "o aşıkta.bu güne kadar benim hareketlerimden cesaret bulupda söyliyemiyomu acaba?" diye düşündüm demek istedim.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Bilmiyorumki kafam çok karışık.?
Sosyal ağlarda paylaş

vAlla.. enistemin bir sözü vardı, kızdan dost olmaz diye..
hep hade len derdim içimden :)
ama daha yeni, 4 senelik bi arkada$ımla, aşırı sıkı bir ilişkimiz başlayınca fikrim değişmedi diil.. hele dosttan cok daha süper bi sevgili olabildiğine kesinlikle inanıyorum... puhah, yok böyle birşey, nefesindeyken bile gözlerini özlüyorum..[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 19 January 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
said:
PiNk, 19 January 2004 20:29 tarihinde demiş ki:
Bilmem anlatabildim mi?
Ama diyorumki demekki benden de saf kizlar da varmis:-P

:lol:
yanlış anlamışsın.ben o derken arkadaşımdan bahsediyordum. "hani onda böyle bi durum söz konusumu?" derken acaba "o aşıkta.bu güne kadar benim hareketlerimden cesaret bulupda söyliyemiyomu acaba?" diye düşündüm demek istedim.

Ehi ehi ehi:lol:
Sosyal ağlarda paylaş

benimde var bi ton hatun arkadasim hatta dostum da vardi..bi tanesi hala dostum hicte deismicek...dierleri .....:)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Bence kız erkek arkadaşlığının yoğunluğuna bakar olay. Yane o arkdaşlıkla beraberlik arasında ki ince çizgiyi ne kadar sıklıkta görüstüğünüz karar verebilir.

Benim tarihim de uzun süre görüştüğüm ve sadece arkadaş kalmayı başardığım hatunu 8 seneden beri tanıyorum. Kendisiyle her hafta üç defa minimum görüşmüyorduk ama 8 sene boyunca öyle veya böyle mesafe ne olursa olsun hep görüştük. Onun la bile anlamlı bakıştığımız ve birimiz davransa birşeylerin olabileceği durumlar söz konusu oldu. Ve allah bilir davranmak istedim ve eminimki o da istedi ama değişik faktörlerden dolayı da gerçekleşmedi. İikide öyşe olmuş. İnsanın dertleşecek ve ne olursa olsun her konuyu konuşabilecek onu çok iyi tanıyan uzun süreli bir bayan arkadaşı olması kadar güzel bir şey yok.

Onun dışında kanımın çok ısındığı ve arkadaşlığı yoğun yaşadığım hanımlarla bazen benden bazen onlardan kaynaklanan bir beklenti hep oldu. Ama sonuçta onlarla olan arkadaşlığım hep kısa sürdü.

Bence her erkeğin yapması gereken o sadece arkadaş hatunu bulmasıdır çünki o insan sizin çoğu konuda perspektif sahibi olmanızı sağlar. Benim şimdi istediğm şey ise o insanla çok daha yoğun cinsel olmayan bir arkadaşlık yaşamak. Cünki neleri kaçırdığımın yavaş yavaş farkına varıyorum. Mesafe olmasa bu girişime hemem başlardım.

[Bu mesaj mountaindew tarafından 20 January 2004 11:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...